BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: BAIA MARE DURĂ – De trei zile un bărbat doarme între ghenele de gunoi din zona Barajului Firiza. El susține că fratele lui l-a dat afară din casă

Imagini dure la marginea municipiului Baia Mare în zona barajului Firiza. Un bărbat din cartierul băimărean Ferneziu a ajuns să doarmă în ”țarcul” ce adăpostește ghenele de gunoi ale Drusal Baia Mare.

Învelit cu o plapumă mizeră, bărbatul a fost găsit astăzi în urma unei acțiuni de monitorizare a deșeurilor pe care inspectorii #MărturiepeViață – Protectia Mediului o realizează zi de zi.

Imediat a fost cerut ajutor la 112 iar un echipaj medical a venit la fața locului. Cum bărbatul era în din punct de vedere medical în regulă acesta nu a putut fi dus la UPU SMURD Baia Mare.

video: #MărturiepeViață – Protectia Mediului

S-a cerut și ajutorul unui echipaj al Poliției Locale Baia Mare pentru a-l duce la Adăpostul Social din Baia Mare. Cu toate că inițial omul refuza acest lucru, mai multe ”parlamentari” omul a acceptat. Numai că niciun polițist local nu și-a făcut apariția în zonă. Au spus doar că nu au echipaj disponibil.

Acesta a povestit inspectorului #MărturiepeViață – Protectia Mediului că în urmă cu trei zile fratele lui l-ar fi scos afară din casă și de atunci doarme pe unde apucă. Nu a precizat și care a fost motivul acestei decizii.

Te-ar putea interesa si

A FOST GĂSIT Un adolescent de 17 ani din Coaș a dispărut și este căutat de poliție și familie (actualizare)

Vasile Dale

IMAGINI SCANDALOASE / ACTUALIZARE 2 – Bărbat lovit de mașina Poliției de Frontieră și târât în șanț de polițiști! Instituția are altă variantă. Ce spune IPJ Maramureş. Care este poziţia SNPR DECUS

Vasile Dale

FOTO / CONTRABANDĂ LA FRONTIERĂ: Țigări de peste 204.000 lei, confiscate de poliţişltii de frontieră

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.