BREAKING NEWSImportantRecomandate

Foto: Bărbat plecat la cules ciuperci căzut în Poiana Boului din zona Baia Sprie

Dupa apelul de dimineata care ne anunta despre o persoana de sex feminin aflata la cules ciuperci, ratacita in padurea din apropierea comunei Baita, jud Maramures, persoana care ulterior s-a reintors la masina personala fara a mai avea nevoie de interventia salvatorilor a urmat un nou apel 112 .

Apelantul ne-a anuntat despre faptul ca in zona Poiana Boului , Baia Sprie, Jud Maramures se afla un barbat cazut, constient care solicita interventia salvatorilor. Barbatul in varsta de 64 ani cu afectiuni medicale, aflat la cules ciuperci a alunecat si a ramas cazut in zona mentionata mai bine de o ora pana un turist aflat in zona a auzit strigate.

Salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramures aflati in zona cu o echipa de patrulare preventiva au ajuns relativ repede la persoana cazuta dupa primirea alarmei si l-au coborat pana la echipajul medical al Ambulantei Matamures venit in sprijin cu ajutorul targii UT2000.

Barbatul a fost preluat si va fi transportat la UPU Baia Mare pentru investigatii.

Actiune incheiata. Salvatorii montani raman in dispozitiv pana la finele zilei.

Sursa text și foto: Salvamont Maramureș

Te-ar putea interesa si

FOTO: Accident rutier cu o victimă pe strada Vasile Lucaciu

Redactie

Preluare ACTUALMM.RO: POSIBIL FOCAR LA SPITALUL JUDEȚEAN – Bărbat din Fărcașa, ținut o săptămână la Nefrologie și testat TÂRZIU! A fost transferat la Spitalul Suport (TBC) și intubat

Vasile Dale

ISJ Maramureș reacționează: Eleva avea un comportament nepotrivit, iar diriginta și asistentul medical au încercat să o liniștească fără a o agresa

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult