Important

RUTIERE: Vitezomani şi beţi la volan, depistaţi în Borşa şi Satu Nou de Sus

Ieri, 07 septembrie, la ora 16.49, polițiștii din Borșa au oprit pentru control, un autoturism condus cu viteza de 82 km/h pe strada Victoriei din oraș.
La volan a fost identificat un bărbat de 24 de ani din oraș, care emana halenă alcoolică. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la C.P.U. Borșa, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Totodată, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.
La ora 22.35, polițiștii din Baia Sprie, au oprit pentru control, un autoturism condus pe strada Dumbravei din Satu Nou de Sus.
La volan a fost identificat un bărbat de 53 de ani din Satu Nou de Sus, care emana halenă alcoolică. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul de Permanență din Baia Sprie, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Acțiunile polițiștilor rutieri împreună cu reprezentanți ai R.A.R. Maramureș

Ieri, 07 septembrie, polițiștii Postului de Poliție Recea și polițiștii din cadrul Poliției orașului Tăuții-Măgherăuș împreună cu reprezentanți din cadrul R.A.R. Maramureș, au desfășurat acțiuni în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și pe linia controlului tehnic auto și respectării normelor de circulație pe drumurile publice.
În cadrul acțiunilor au fost verificate 64 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate, au fost aplicate 57 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 25.075 de lei.
Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a trei premise de conducere și a 20 de certificate de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

13 polițiști maramureșeni au jurat credință și vor intra în slujba cetățenilor

Vasile Dale

Spitalul Județean de Urgență Baia Mare – în elita centrelor de chirurgie cardiovasculară din România

Vasile Dale

Elevii maramureșeni cu note de 10 la examenele naționale, premiați de ministrul Educației, Ligia Deca,  și președintele Consiliului Județean, Ionel Bogdan

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.