BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

Galerie foto: Weekend-ul mașinilor ajunse prin șanțuri. Un adolescent de 18 ani rănit la Dămăcușeni

Ieri și astăzi trei autoturisme au ajuns de pe șosea direct prin șanțuri. Din fericire nu s-au înregistrat persoane rănite grav. Doar într-un singur caz un adolescent în vârstă de 18 ani din Baia Mare a suferit leziuni corporale ușoare. Pagubele materiale în schimb au fost importante.

Primul eveniment a avut loc pe DN1C între pădurea Stejarul și Șomcuta Mare. Mai mulți șoferi au reclamat faptul că pe o porțiune destul de importantă din DN1C carosabilul este plin de gropi pe care nici nu ai pe unde le evita. Acolo, un autoturisme a ajuns în decor. Nu se știe încă dacă gropile au fost cauza accidentului. Cert este faptul că nimeni nu a fost rănit.

Un alt eveniment rutier s-a înregistrat pe DJ184 între Budești și Cavnic. Un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în șanțul adânc de pe marginea șoselei reabilitate nu demult. Nimeni nu a fost rănit.

În fine, azinoapte, în jurul orei 2.00 în centrul localității Dămăcușeni, pe DJ171, s-a produs un alt accident rutier. Un șofer în vârstă de 24 de ani din Suciu de Jos a părăsit partea corasibilă, a distrus un indicator rutier, a lovit un podeț din beton și s-a oprit în șanț. Un tânăr de 18 ani din Baia Mare a suferit leziuni corporale minore. Șoferul a fost testat rezultatul fiind negativ. S-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

DJ171 Dămăcușeni – Rogoz

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Percheziții – Importante cantități de droguri descoperite de ofițerii antidrog din Maramureș la Rona de Sus

Vasile Dale

POIENILE DE SUB MUNTE: Drumuri impracticabile în întreaga comună. Nimeni nu deszăpezește (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Două mașini s-au acroșat la Suciu de Jos. Ambele au ajuns pe imaș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.