BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

DESEȘTI – Un bărbat și-a bătut concubina iar pe fiica acesteia a amenințat-o

La ora 21.14, polițiștii Secției 5 Poliţie Rurală Ocna Șugatag au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie de 46 de ani din Desești, cu privire la faptul că a fost agresată de concubin.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelanta și pe fiica acesteia, o minoră de 13 ani.

Femeia a relatat verbal faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, concubinul ei, în vârstă de 36 de ani din Desești, a amenințat-o și a agresat-o fizic, iar pe fiica acesteia a amenințat-o cu acte de violență.



La domiciliul femeii a fost identificat și bărbatul bănuit de comiterea faptelor care a devenit recalcitrant la vederea polițiștilor, fiind necesară imobilizarea acestuia și internarea la Secția Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Te-ar putea interesa si

MISIUNE EMOŢIONANTĂ LA SEINI: O barză cu aripa fracturată, salvată de poliţişti

Redactie

FOTO VIDEO EXCLUSIV – ACUZAȚII GRAVE LA VIȘEU DE SUS: De Ziua Națională a României s-au furat din lemnele Primăriei. Au fost găsite pe terenul city-managerului orașului

Redactie

VIDEO – LIBER LA CHEFURI ÎN BIRTURI? Petrecere cu ceteră și zongoră într-un local din Sighetu Marmației. 23 amenzi în sumă 15.000 lei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult