BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

FOTO: Şofer de TIR din Maramureş, implicat într-un accident mortal petrecut la Apahida

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această după-amiază la un grav accident rutier produs pe centura Vâlcele-Apahida. La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD, unde au găsit un autocamion și un autoturism avariate.

În ultimul dintre acestea se afla o femeie încarcerată. Salvatorii au folosit echipamente hidraulice pentru a asigura accesul și a descarcera femeia, în vârstă de 52 de ani, care, din nefericire, prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

Din primele informații, un autoturism care se deplasa pe direcția Dej spre Cluj-Napoca, condus de o femeie de 52 de ani, din Bistriţa, ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani din Maramureş. Din nefericire, în urma impactului, femeia a decedat.

Testarea bărbatului cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Dosarul în care Andrei Donciu a fost trimis în judecată pentru luare de mită, trimis înapoi la Parchet. Unde lucrează acum fostul șef de la permise și înmatriculări Baia Mare, la o lună de la decizia instanței

Redactie

Cum să transformi retururile și produsele schimbate în oportunități de vânzare

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Copil atacat de un maidanez pe strada G. Coşbuc din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.