BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO / VIDEO: Fetiţă de doi ani căzută de la etajul 4 al unui bloc din Baia Mare (ACTUALIZARE)

Un incident deosebit de grav a avut loc cu puţin rimp în urmă pe strada Moldovei din Baia Mare. Acolo o fetiţă în vârstă de doi ani care era cu mama acasă a căzut în gol de la etajul 4 al apartamentului în care locuiau.

Conform primelor informaţii mama micuţei trebăluia prin cameră, moment în care copila s-ar fi căţărat pe geam, s-ar fi dezechilibrat şi a căzut. La faţa locului a sosit imediat un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD.

Medicii au reuşit să o stabilizeze, au transportat-o la UPU Baia Mare, însă starea ei de sănătate este deosebit de gravă. Poliţiştii sunt şi eu la faţa locului şi au deschis o anchetă pentru a afla cum s-a produs nenorocirea.

Ce spune IPJ Maramureș

Astăzi, 15 septembrie, la ora 17.12, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, pe strada Moldovei din municipiu, o fetiță de aproximativ 2 ani a căzut de pe geamul unei locuințe situată la etajul superior.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat minora de 2 ani și pe mama acesteia, o femeie de 36 de ani din Baia Mare.

Minora a fost transportată la Spitalul Județean Baia Mare în vederea efectuării de investigații medicale.

Polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Te-ar putea interesa si

Declarație: Ionel Bogdan, președinte Consiliul Județean și PNL Maramureș

Vasile Dale

URMARE ACCIDENT: VINOVAT DE PRODUCEREA IMPACTULUI – SOFERUL MASINII DE TEREN. PATRU VICTIME (VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE)

Vasile Dale

TRAGEDIE ÎN BAIA MARE / ACTUALIZARE: Doi fraţi s-au aruncat de la etajul 5 al unui bloc de pe Bd. Traian. Unul a murit pe loc (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.