BREAKING NEWSMaramuresul IstoricNationalRecomandate

EUROPOL VIDEO: Moiseianul Aurel Coman, adjunct al IPJ Caraș-Severin, implicat într-un scandal monstru: ”Mă urc pe tine!” Sindicaliștii din poliție au făcut publice amenințările maramureșeanului la adresa subordonaților

Adjunct al șefului IPJ Caraș Severin, comisar șef Aurel Coman: „mă urc pe tine...”. Acesta este comportamentul de „manager” în Poliția Română în anul 2022. Amenințări, intimidări și poziție de forță, exact elementele prevăzute de lege în cazul hărțuirii morale la locul de muncă „mobbing”.

Polițiștii sunt mustrați pentru că și-au făcut datoria și au sancționat transportatorii care încalcă legislația și distrug drumurile din județ, dar și pe cei care golesc pădurile de materialul lemnos, în mod fraudulos, în contextul în care la acest moment distrugerea fondului forestier constituie amenințare la adresa securității naționale a României.

Deranjul este că polițiștii nu țin cont de cercurile relaționale și cârdășia dintre șefii din poliție și patronii firmelor „preferențiale”.

În mod evident, conducerea IGPR nu va lua nicio măsură pentru că și în alte cazuri din trecut, prin Direcția Control Intern, i-au albit și „cercetat” de i-au scos fără de pată și „fără a se impune luarea unor măsuri disciplinare”.

Sursa text și video: Europol.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: LI SE RUPE DE BĂIMĂRENI – CJSU Maramureș nu a depus niciun document la Curtea de Apel Cluj!!! Cauza amânată pentru săptămâna viitoare tocmai când Baia Mare va ieși din carantină

Redactie

Controale la un centru rezidențial din Sighetu Marmației, fără licență de funcționare Au fost aplicate mai multe sancţiuni

Redactie

SIGHETU MARMAŢIEI: Contrabandă cu țigări în piaţa agroalimentară

Redactie

1 mesaj

Fără Șefi - Doar Clanuri septembrie 18, 2022 at 11:33 pm

Un caz mult mai elegant a fost la Apele Romane la Mures….și “avertizorul” a făcut psihoza închipuită și soția nu se mai culca cu el.
Ce ar face Ramona Ianculescu in cazul asta??
Tot Erwin Molnár e de vina sau Nasul Bratanovici?
E secolul vrăjitoarelor și a fătălăilor!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.