BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV – Razie de amploare în orașul Vișeu de Sus (galerie foto)

Acțiune amplă aflată în plină desfășurare pe raza orașului Vișeu de Sus. Susținem noua conducere a Politiei din orașul Vișeu de Sus si aplaudăm orice astfel de acțiune absolut laudabilă.

La inițiativa noului comandant al secției Vișeu de Sus a Poliției Române, în colaborare cu Jandarmeria și Poliția Locală din cadrul Primăriei, o acțiune de amploare se desfășoară în aceste momente!

Domnul viceprimar Marius Grad, în calitatea sa de coordonator al Poliției Locale, cu sprijinul instituțiilor abilitate, coordonate de superiorii ierarhici ai acestora,au desfășurat în această seară, în colaborare cu Poliția și Jandarmeria din Vișeu de Sus, o amplă acțiune de verificare care a vizat toate localurile din oraș și zonele și cartierele limitrofe, cu privire la respectarea ordinii și liniștii publice, precum și la consumul sau comercializarea de substanțe interzise.

Astfel de acțiuni vor fi organizate din ce în ce mai des, pentru că autoritățile din oraș, a căror obligație este tocmai de a asigura siguranța cetățenilor, vor face tot posibilul, printr-o colaborare mai strânsă ca niciodată, să asigure liniștea și pacea tuturor vișeuanilor.

Orice abateri de la legislația aflată in vigoare, indiferent despre ce vorbim, vor fi sancționate corespunzător și nu se va face niciun fel de compromis.

Toate acestea pentru că ne pasă de siguranța aproapelui nostru și pentru că este de datoria noastră să facem și aceste lucruri. Suntem deschiși la orice sugestii sau propuneri în acest sens și vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate.

Mulțumim pentru colaborare atât actualei conduceri a Poliției oraș Vișeu de Sus, precum și secției de Jandarmerie.

Te-ar putea interesa si

Până și vacile din Maramureș sunt tratate de medici falși. Doi veterinari cu diplome din Republica Moldova au contracte de sute de mii de lei cu statul român, dar Facultatea din Chișinău nu-i găsește în bazele de date. Investigație LIBERTATEA

Redactie

ULTIMA ORĂ: Accident rutier pe Bd. Independenţei din Baia Mare (FOTO + VIDEO)

Vasile Dale

CONTRABANDĂ CU ŢIGĂRI: Aproape 2.000 de ţigări ucrainene ascunse în locul roţii de rezervă a unei maşini în Vişeu de Jos. Alţi contrabandişti şi-au abandonat coletele pe malul Tisei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.