BREAKING NEWSMaramuresul IstoricSport

O bază sportivă nouă – O veste extraordinară, un nou proiect care ia naștere la Vișeu de Sus (foto)

Așa cum am promis, investițiile în orașul nostru continuă! Astăzi, în urma vizitei în teren alături de domnul primar Vasile Coman, am participat la demararea lucrărilor cu privire la construirea obiectivului de investiții numit ”Bază sportivă Tip I”, finanțarea fiind asigurată prin Compania Națională de Investiții S.A.

Au început lucrările cu privire la organizarea de șantier, iar executantul lucrării ne-a asigurat că va concentra cea mai mare parte din resurse pentru finalizarea acestui proiect cât de repede posibil, cu maximă responsabilitate și o calitate cât mai bună.

Baza sportivă va cuprinde teren pentru fotbal, teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, clădire pentru vestiare, cabină de poartă, parcare, alei pietonale și spații verzi, gradene pentru 500 de spectatori, toate la standarde înalte.
Dorința noastră de a investi în sănătatea tinerilor noștri, în sportul de performanță, se concretizează, din nou, printr-un frumos proiect nou, care, în mod cert, se va dovedi a fi de mare impact și importanță pentru orașul nostru.

Mulțumim tuturor pentru încrederea acordată și vă asigurăm că muncim, zi de zi, pentru a ajuta comunitatea noastră și a-i crea cât mai multe oportunități de dezvoltare.

Viceprimar, MARIUS GRAD

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: Microbuz răsturnat în şanţ la Moisei. Pasagerii au ieşit pe geam (FOTO, VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

Peste 1.500 de persoane cu verificate dacă respectă măsura de izolare la domiciliu. S-au aplicat 149 de sancțiuni contravenționale, de 336.130 lei

Vasile Dale

ACŢIUNE DE SALVARE LA CASCADA CAILOR: O turistă din Buzău s-a ales cu o fractură de gleznă. Au intervenit salvamontiştii borşeni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult