BREAKING NEWSMaramuresul IstoricSport

O bază sportivă nouă – O veste extraordinară, un nou proiect care ia naștere la Vișeu de Sus (foto)

Așa cum am promis, investițiile în orașul nostru continuă! Astăzi, în urma vizitei în teren alături de domnul primar Vasile Coman, am participat la demararea lucrărilor cu privire la construirea obiectivului de investiții numit ”Bază sportivă Tip I”, finanțarea fiind asigurată prin Compania Națională de Investiții S.A.

Au început lucrările cu privire la organizarea de șantier, iar executantul lucrării ne-a asigurat că va concentra cea mai mare parte din resurse pentru finalizarea acestui proiect cât de repede posibil, cu maximă responsabilitate și o calitate cât mai bună.

Baza sportivă va cuprinde teren pentru fotbal, teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, clădire pentru vestiare, cabină de poartă, parcare, alei pietonale și spații verzi, gradene pentru 500 de spectatori, toate la standarde înalte.

Dorința noastră de a investi în sănătatea tinerilor noștri, în sportul de performanță, se concretizează, din nou, printr-un frumos proiect nou, care, în mod cert, se va dovedi a fi de mare impact și importanță pentru orașul nostru.

Mulțumim tuturor pentru încrederea acordată și vă asigurăm că muncim, zi de zi, pentru a ajuta comunitatea noastră și a-i crea cât mai multe oportunități de dezvoltare.

Viceprimar, MARIUS GRAD

Te-ar putea interesa si

FOTBAL AMICAL. DUPĂ 20 DE ANI: Progresul Șomcuta Mare 1999 – Progresul Șomcuta Mare 2019

Vasile Dale

OCOLIŞ: Pestă porcină africană confirmată la un mistreț găsit decedat pe un fond de vânătoare

Vasile Dale

Concursul: „Fii primar pentru o zi”. Să facem din Boiu Mare – o comună înfloritoare! – la final

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult