BREAKING NEWSRecomandateSport

EXCLUSIV VIDEO: Fotbaliștii de la Satulung au ajuns bătaia de joc a celor care conduc comuna. Nu o să vă vină să credeți cum arată teren din centrul localității

Vorbesc clar în cunoștință de cauză. Din acest motiv spun de la bun început faptul că acest articol este o opinie personală. Asta ca să înțeleagă luni dimineața și cei din Primăria și Consiliul Local Satulung. Nu ar trebui nimeni să urle pe holurile Primăriei și să întrebe cine m-a pus să scriu. Le spune eu: nimeni!

Cred că în primul rând consilierii locali din Primăria Satulung ar trebui să nu uite cine i-a ales și mai ales pentru cine trebuie să se ”bată” în ședințele de consiliu local. Nu pentru ei, nu pentru partid, ci pentru oamenii din toate satele care alcătuiesc comuna Satulung.

Să începem prin a le reaminti că pentru câțiva ani m-am ocupat (cât am putut). Au fost rezultate cel puțin la juniori (locul 2 în liga a 4-a). Au trecut șase ani de când frâiele au fost preluate de un alt localnic. Tot unul care muncește prin străinătate și care ține cum poate echipa de fotbal în liga a IV-a. Și are rezultate. Tot la juniori. Tot la acei tineri din comună care sunt pe terenul de fotbal, în loc să îi găsești prin diferite birturi. Credeți că interesează pe cineva? Nici vorbă. Pur și simplu li se rupe (scuzați limbajul, dar aceasta este realitatea). De la primar, la viceprimar, până la consilierii locali.

Astăzi tinerii din Satulung (nu mă refer la echipa de seniori, să fiu bine înțeles) au avut meci acasă. În centrul localității! Repet: pe terenul din parcul situat în centrul localității. Cum arăta terenul? Mai ceva ca pe ultimul maidan din cea mai subdezvoltată țară din lumea asta! Mocirlă, apă care țâșnește de sub suprafața de joc. Joacă fotbal în asemenea condiții. Cel care se ocupa astăzi de echipă a scos bani din buzunar și a adus o vidanjă pentru a scoate cât de cât apa de pe teren pentru a se putea juca cât de cât fotbal. Bineînțeles copiii au câștigat și în aceste condiții! Bravo lor. Dar, domnilor aleși, ați rezolvat cumva apa caldă la vestiare? Știu că aceeași problemă era și acum 6… ȘASE ANI! Ați citit bine. ȘASE ANI. Nici vorbă să o repare.

”Bravos națiune”. Meritați felicitări. ”Meritați” să vă țineți în continuare fundurile pe scaunele încălzite din Primărie. Nu vă e rușine? Pur și simplu nu aveți rușine. Și repet: de la primar, la viceprimar, până la consilierii locali. De la PSD, la PNL, la PMP până la USR. Ați merita acolo în mocirlă să vă puneți birourile. Acolo ar trebui să munciți.

Poate o să vă prindă jena într-o bună zi… Aaaa, chiar știu și când o să se întâmple asta: cu câteva luni înainte de alegerile locale. Până atunci vă doare-n cot de tot. Să vină leafa…

Vasile Dale

Te-ar putea interesa si

Neversea 2022 – Programul complet al festivalului: 150 de artiști și cinci scene, pe plaja din Constanța

Vasile Dale

AM AVUT DREPTATE: Şef nou la IPJ Maramureş. După 10 ani ca adjunct, comisar şef Ionel Todoran a fost împuternicit la comanda poliţiştilor maramureşeni

Redactie

ULTIMA ORĂ: Persoanele care au împărţit Sfintele Paşti în poarta bisericii au fost amendate

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.