BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV FOTO: Imagini horror la Stoiceni – Doi câini spânzurați într-o pădure. Proprietarul a alertat poliția (actualizare)

Descoperire macabră într-o pădure de la marginea satului Stoiceni, din Țara Lăpușului. Proprietarul pădurii a găsit doi câini spânzurați. Unul la aproximativ 50 de metri după ce a intrat în pădure, iar cel de-al doilea undeva la spre mijlocul acesteia.

”Chiar acum (ora 12.00) poliția este de la fața locului. Am alertat prin 112 și au trimis un echipaj și sunt la locul faptei. Sâmbătă în jurul orei 17.00 am mers până la Stoiceni până la livada ce o avem. Mergem destul de rar pe-acolo și am intrat un pic în pădure după ciuperci. Și la 50 de metri am găsit pe o creangă și era un cap de câine și o bucată din coloană, cât o mai rămas din ea. Ala era mai vechi, cred ca are 3 săptămâni, o lună de când e acolo. Și am urcat mai sus în pădure și am găsit un alt câine. Asta proaspăt agățat, de vreo 3 zile. Un câine ciobănesc mare.

Era tot așa agățat la vreo 3 metri de creanga unui copac. Erau spânzurați cu o sfoară din aia de rafie. Oricum cine i-a dus acolo, cu siguranță câinele îl știa că altfel nu cred că mergea cu el acolo. Am fost șocat de ce am găsit. Am anunțat poliția dar abia astăzi dimineață, că ieri am fost pe munte și nu prea aveam semnal. Aștept și eu de la ei să vedem ce descoperă. Habar nu am cine a putut fi. Nu am bănuieli. Nu e normal să îi spânzure” ne-a declarat proprietarul pădurii.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi, 19 septembrie, la ora 09.18, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați de către un bărbat de 49 de ani, prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că a găsit doi câini spânzurați în pădure pe raza localității Stoiceni.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat animalele în cauză. Totodată, la locul evenimentului s-au deplasat și polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor și un tehnician criminalist, în vederea efectuării cercetării la fața locului.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

Te-ar putea interesa si

IMPACT FRONTAL: PATRU PERSOANE INCARCERATE DUPA CE DOUA MASINI S-AU CIOCNIT IN ZONA POPASULUI REGAL. UNA A DECEDAT (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ: Cinci cazuri de agresiune: patru bărbaţi şi-au agresat soţiile, un fiu şi-a ameninţat cu un cuţit tatăl

Redactie

CONTINUARE SCANDAL POIENI – JUDECATORUL A DECES: AREST LA DOMICILIU PENTRU TREI SUSPECTI DE ULTRAJ

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.