BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: REVOLTĂ LA RUSCOVA – Au închis o grădință iar 15 copii stau acasă. ”Spun că femeile sunt leneșe și nu vor să se trezească devreme să își ducă copiii la grădiniță”

Un cititor al site-ul nostru ne-a expus două situații incredibile cu care se confruntă în localitatea Ruscova. Acolo 15 copilași dintr-un cartier mărginaș au rămas fără grădiniță. Și asta pentru că părinții nu au autoturisme pentru a-i duce până la grădinița din centrul comunei. Mai mult, acesta spune că directorul școlii și șefa consiliului de adminisgtrație s-ar afla în spatele acestei închideri. ”Avem înregistrări video când spun că femeile sunt leneșe și nu vor să se trezească devreme să își ducă copiii la grădiniță” susține cititorul nostru.

”Era o grădiniță la 2 kilometri de centrul comunei Ruscova unde trebuia să meargă 15 copilași la grădiniță situată în zonuna numită ”sub Pedolena”. Directoarea școlii a închis-o fără să țină cont de faptul că nu toți părinții au mașină să își poată duce micuții până la grădinița din centrul comunei. În plus vine iarna iar la noi e zăpada mare și ger. Școala nu dispune de microbuze pentru a veni după copii. Noi suntem convinși că directoarea școlii și șefa consiliului de administrație au vrut să mute grădinița. Avem înregistrări video când spun că femeile sunt leneșe și nu vor să se trezească devreme să își ducă copiii la grădiniță.

Părinții au scris o petiție către Primăria Comunei Ruscova, unde este scris numele fiecărui părinte care nu este de acord cu mutarea grădiniței. Nu am primit niciun răspuns din partea Primăriei Ruscova. De ce oare? Au trecut 14 zile de când a început grădinița iar din cea care au închis-o încă nu au luat lucrurile. De ce? Vrem să facem sesizare și la ministerul educației. Până acum părinții nu și-au dus copiii la grădinița din centrul comunei. Toți așteptăm un răspuns de la primarul comunei.

Primarul comunei a vrut să facă parcări în fața Școlii din centru însă directoarea școlii s-a opus. A făcut o cerere la Protecția Mediului că are nevoie de spațiu verde. Așa că nu s-a făcut nicio parcare. Vă trimit fotografii și imagini video cum își parchează profesorii mașinile personale în fața școlii, iar părinții când vin cu copiii dimineața opresc în mijlocul drumului și pun în pericol viața copiilor. Totul din cauza unei directoare ce are o gândire comunistă. O directoarea ce trebuia să fie în pensie” ne-a scris cititorul nostru.

Așteptăm pe adresa de email: [email protected] reacția administrației publice locale, a unității de învățământ dar și a ISJ Maramureș. O vom publica în cadrul acestui articol.

Te-ar putea interesa si

EXERCIŢIU: Ofiţerii patrupezi ai Serviciului de Ordine Publică din cadrul IPJ Maramureş, implicaţi într-o căutare reală pentru găsirea a două victime fictive (FOTO)

Redactie

MOISEI: Un minor a smuls din un telefon din mâna unui copil. Telefon a fost recuperat

Vasile Dale

A AJUNS LA GHERLA: Condamnată pentru furt, găsită în Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult