BREAKING NEWSImportant

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Trei ordine de protecție provizorie emise de polițiști în weekend în Tăuţii Măgherăuş, Sighetu Marmaţiei şi Baia Mare

Tăuții – Măgherăuș – Vineri 16 septembrie, polițiștii au fost sesizați prin plângere de către o femeie de 33 de ani din oraș, cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile a fost agresată fizic de către concubinul său de 35 de ani.

În cauză, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Sighetu – Marmației – Sâmbătă 17 septembrie, polițiștii au fost sesizați direct de către o femeie de 31 de ani din municipiu, cu privire la faptul că soțul său, un bărbat de 28 de ani, de o perioadă este violent cu familia.

Femeia a mai relatat faptul că a părăsit domiciliul conjugal în data de 14 septembrie a.c., fapt ce l-a determinat pe bărbat să îi trimită mesaje de amenințare cu acte de violență.

În cauză, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Baia Mare – Ieri, 18 septembrie, ora 20.18, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 44 de ani, prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul ei.

La fața locului, polițiștii au identificat apelanta care a relatat faptul că, în timp ce se afla la domiciliul său din Baia Mare, a fost agresată fizic de către soțul ei de 49 de ani, în urma unor neînțelegeri mai vechi și a distrus mai multe bunuri din locuință.

În cauză, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

Te-ar putea interesa si

NOAPTE DE FOC: Incendiu din cauza unei centrale termice la Vişeu de Sus, la Moisei a luat foc o casă (FOTO)

Vasile Dale

VIDEO: INCREDIBIL – Nebunie în Vama Petea și PTF Urziceni! 5-8 ore de așteptare pentru a intra în România. Nervi, claxoane, înjurături, coloane uriașe

Vasile Dale

Nouă înşelătorie pe WhatsApp în România. Avertismentul DNSC: „Obiectivul principal este să provoace curiozitatea utilizatorului”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.