BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

Accident rutier cu trei victime în Borșa. Unul dintre şoferi băuse înainte de a se urca la volan

Ieri, 19 septembrie, la ora 17.56, polițiștii din Borșa au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe strada 22 Decembrie din oraș.
În urma celor constatate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 37 de ani din oraș, înspre cartierul Baia Borșa, nu a păstrat o distanță de siguranță față de autovehiculul care circula în fața sa, condus de către un bărbat de 48 de ani, iar pentru a evita coliziunea față – spate cu acesta, a frânat brusc moment în care a trecut pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de către un bărbat de 54 de ani, din Arad.
Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în cazul bărbaților de 48 și 54 de ani, iar în cazul bărbatului de 37 de ani rezultatul a fost de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorilor auto le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorilor auto de 37 și 54 de ani, precum și a unui pasager, aflat în autoutilitară.
Victimele au fost transportate la Spitalul Borșaîn vederea acordării de îngrijiri medicale.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

*****

Dosare penale întocmite de polițiști. O persoană reținută pentru 24 de ore

Ieri, 19 septembrie, la ora 11.10 , polițiștii băimăreni au intervenit la un accident rutier produs pe bulevardul București.
La fața locului a fost identificat un tânăr de 24 de ani din Finteușu Mare, care a condus un autoturism pe strada Gării dinspre strada Europa și a acroșat un ansamblu format din cap tractor și semiremorcă, rezultând doar pagube materiale.
Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul Județean de Urgentă „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză s-au întocmit acte de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

*****

Tot ieri, tânărul de 23 de ani din Lăpuș, care a produs un accident rutier pe strada Gheorghe Șincai în seara zilei de 18 septembrie a.c., a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: DOLIU – Vlăduț, tânărul decedat la Berbești, a fost condus astăzi pe ultimul drum. Sute de oameni au fost alături de familie

Vasile Dale

FOTO: DE FRICĂ A FĂCUT PIPI PE EL – Un șofer din Maramureș a fost urmărit și încătușat de poliție într-o parcare din Cluj

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Accident deosebit de grav în Sălaj. Implicat un şofer din Maramureş, nevinovat, dar… beat (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.