Important

Gheorghe Șimon, deputat PSD: Românii sunt responsabili și nu vor fi necesare măsuri impuse de Stat pentru economisirea energiei!

PSD susține ideea de combatere a risipei de energie, însă planul de economisire trebuie stabilit individual la nivelul fiecărei gospodării și nu impus forțat de Guvern, cum s-a întâmplat în timpul regimului Comunist.
„Românii sunt deja suficient de responsabili și au început să economisească voluntar, pentru că este vorba de portofelul fiecăruia. Suntem singura țară din fostul bloc comunist, deci implicit singura țară din UE, în care s-au aplicat măsuri guvernamentale de economisire forțată, prin întreruperea gazelor naturale și a energiei electrice către populație – iar repetarea acestei experiențe este de nedorit”, susține Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.
Consumul de energie electrică a scăzut deja în România cu 5,2% pe ansamblu și cu 8% la populație, ceea ce înseamnă că prețurile în creștere au impus deja un comportament responsabil consumatorilor români.

„Din punctul nostru de vedere mai foarte puțin pentru atingerea procentului european de 10%, iar acest lucru se va petrece voluntar, fără a fi nevoie de economisiri impuse de stat. Totodată, România are cel mai mic consum de energie electrică pe cap de locuitor din Europa. Suntem deja la cel mai scăzut nivel și nu putem aplica același tratament ca în statele în care cetățenii au un consum mai ridicat”, a mai adăugat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

Te-ar putea interesa si

BORSA SALBATICA – EXCLUSIV: TANAR BATUT CU PUMNII INTR-UN LOCAL DIN BORSA DE „COLT ALB” (VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE)

Vasile Dale

MARAMURESENII SARBATORESC: IN TORINO, ZIUA NATIONALA A ADUS MARAMURESENII LA UN SPECTACOL EXTRAORDINAR (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

FOTO / E NEVOIE DE AJUTOR: O familie din Cavnic a rămas fără acoperiş din cauza unui incendiu

Redactie

1 mesaj

Alex septembrie 22, 2022 at 8:06 am

Romanii sunt responsabili? :)))))) asta pe ce planeta traieste. Realitate paralela. Nu-i poti convinge sa nu arunce gunoaie peste tot si crezi ca or fi responsabili sa economiseasca energie. Vai de steaua ta

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult