Maramuresul Istoric

VIŞEU DE SUS / ACTUALIZARE: Reținut pentru mai multe infracţiuni comise de-a lungul a şase luni. A fost arestat pentru 30 de zile

Ieri, 20 septembrie, în urma investigațiilor specifice efectuate de către polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale – Poliția orașului Vișeu de Sus, au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 31 de ani din oraș.
Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, furt, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încălcarea ordinului de protecție. Faptele au fost comise în perioada aprilie 2022 – septembrie 2022.
Bărbatul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, iar în cursul zilei de azi, 21 septembrie, va fi prezentat Judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Vișeu de Sus în vederea luării măsurii arestării preventive pentru 30 de zile.

ACTUALIZARE

Bărbatul din Vișeu de 31 de ani reținut de polițiști a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV DIN AREST: Cetățeanul german Bert Schumann: ”O oră pe zi ai dreptul să mergi afară. Această “recreație” are loc într-o cușcă sudată de 8×2 m”

Vasile Dale

URMARE CAZ POIENILE DE SUB MUNTE: ERA FETITA SI AVEA O ZI! PRIMARIA A INMORMANTAT-O (FOTO)

Vasile Dale

PRĂPĂD ÎN MARAMUREŞ: COD ROŞU DE VIJELIE ŞI GRINDINĂ ÎN ZONA DE MUNTE A JUDEŢULUI emis după ce potopul a trecut (GALERIE FOTO, VIDEO)

Redactie

1 mesaj

Bud Danut septembrie 22, 2022 at 1:50 pm

Am nevoie de un mic amprumut

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.