Important

Numărul salvatorilor montani angajați ai SPJ Salvamont Maramureș s-a mărit cu 7

Începând cu data de 21.09.2022 numărul salvatorilor montani angajați ai SPJ Salvamont Maramureș s-a mărit cu 7 salvatori montani, oameni cu experiență și cu rezultate remarcabile în ultimii ani.
SPJ Salvamont Maramureș are în componentă 15 salvatori montani angajați pregătiți să intervină în județul Maramureș 24h/24 atunci când sunt sau vor fi solicitați.
SPJ Salvamont Maramureș are în acest moment dispuse formații în Baia Mare, Cavnic și Vișeu urmând că în următoarea perioada să constituim o echipa și în Sighetu Marmației.
UAT Borșa este deservită de SPL Salvamont Borșa.
În acest moment pe raza judeţului Maramureș acționează 15 salvatori montani atestați angajați, 23 salvatori montani atestați voluntari și 14 viitori salvatori montani care au absolvit școlile de vara începător + avansat și care la iarnă după absolvirea școlilor de iarnă începător + avansat vor intră în rândul salvatorilor montani atestați voluntari.
Până la finele anului 2024, SPJ Salvamont Maramureș, serviciu acreditat de A.N.S.M.R. care are și Centrul de Formare Profesională acreditat. îşi doreşte să aibă în componentă conform acreditării obținute 30 salvatori montani atestați angajați , adică 5 formații de salvatori montani angajați.

Te-ar putea interesa si

TEDxBaiaMare 2022 anunță o premieră internațională

Vasile Dale

Consiliul Județean Maramureș a devenit membru al Comunității CHARTER – European Cultural Heritage Skills Alliance (Alianța Europeană a Aptitudinilor în domeniul Patrimoniu Cultural)

Redactie

RUTIERE: A condus un ATV neînmatriculat și fără să dețină permis de conducere şi a făcut accident. Un tânăr din Sălaj a furat o maşină din service-ul la care lucra

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.