Eveniment

OPC a amendat cu 10.000 de lei staţia de pe bd. Republicii pentru amestecarea carburanţilor

Protecția Consumatorului Maramureș a finalizat ancheta în cazul problemelor care au fost zilele trecute la stația de carburanți de pe Republicii. Atunci mai mulți șoferi au alimentat cu motorină, când de fapt voiau benzină. Printre mașinile care au avut de suferit au fost și câteva autospeciale de poliție. Amenda aplicată de OPC a fost de 10.000 de lei.

„Ieri am încheiat controlul. S-a constatat că a fost vorba de un amestec. Noi am amendat operatorul economic și am dat drumul la pompe. La noi, la sediu, s-au înregistrat undeva la 9 reclamații, dar am avut foarte multe telefoane primite. Operatorul economic ne-a asigurat că va rezolva problema imediat, urmând ca apoi el să se înțeleagă cu asiguratorul„, a declarat Dacian Manoliu, comisar-șef al OPC Maramureș, pentru ziarmm.ro.

Din ce se știe, aproape 100 de șoferi s-au adresat direct PETROM pentru încurcătura de la stația de carburanți și au cerut despăgubiri.

Te-ar putea interesa si

27 de kg de flori de mină posibil din patrimoniul naţional, descoperite într-un colet cargo pe Aeroportul Cluj-Napoca

Redactie

FOTO – Impact violent între două mașini pe Dealul Groșiului. Trei răniți, dintre care doi minori. Nu aveau centura pusă (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: INFORMAȚII BOMBĂ – Cine sunt polițiștii de la rutieră arestați, câți bani luau mită, ce cadouri primeau de la șoferi și pe ce drumuri acționau cu DUSTER-ul neinscripționat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.