BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: BAIA MARE SĂLBATICĂ – BĂTAIE ca-n filme într-un club de manele. Au intervenit trupele speciale

Bătaie ca-n filme într-un club de manele din municipiul Baia Mare. Polițiștii au fost alertați la 112 duminică dimineață la ora 4.16 de o tânără în vârstă de 19 ani care a cerut ajutor după ce prietenii ei ar fi fost bătuți de mai multe persoane într-un club de maneliști situat pe bulevardul Independenței din Baia Mare.

Imediat la fața locului au fost trimise mai multe echipaje ale poliției, echipaje de mascați dar și echipaje de la jandarmerie. Imagini surprinse de un băimărean sunt elocvente. Se vede clar cum din interiorul clubului de manele au fost scoși mai mulți tineri de către numeroase forțe de intervenție.

Polițiștii au început audierilor și au indentificat-o pe tânăra de 19 ani care a sunat la 112. Aceasta a povestit că amicii ei, doi tineri în vârstă de 21 ani respectiv 18 ani au fost agresați de mai multe persoane, unii dintre aceștia fugând de la fața locului. Tinerii agresați au fost identificați ei prezentând leziuni vizibile la nivelul feței.

Polițiștii au reușit să stabilească și identitatea unuia dintre agresori. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 19 ani. În fața oamenilor legii tânărul a susținut că și el a fost victima agresiunii celor doi care-l acuză de agresiune.

Totodată, în urma anchetei, polițiștii au mai identificat o tânără în vârstă de 21 ani. Aceasta a declarat că a fost lovită de tânărul de 19 ani care i-a agresat și pe ceilalți doi. Fata a solicitat sprijin medical astfel că un echipaj al Ambulanței a venit la fața locului, a preluat-o și a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Iar lucrurile nu s-au oprit aici. În fața polițiștilor a ajuns și un minor în vârstă de 14 ani care prezenta leziuni vizibile la nivelul genunchilor. Acesta a declarat că primele victime identificate de polițiști (tinerii de 19 respectiv 21 ani) l-au agresat.

De menționat este faptul că persoanele implicate au declarat că nu doresc să depună plângere pentru comiterea infracțiunilor de lovire și alte violențe.

Totuși polițiștii s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Ancheta continuă.

Te-ar putea interesa si

ACŢIUNE SALVAMONT: Biciclist rănit după ce a căzut pe un traseu de mountain bike (GALERIE FOTO)

Redactie

FOTO/VIDEO: Fifty Shades of… Orban. Ludovic Orban. Jurnaliști luați peste picior de premier

Redactie

ACCIDENT GRAV: UN SOFER A AJUNS CU AUTOTURISMUL IN GARDUL SCOLII DIN VISEU DE SUS (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.