Important

INFRACŢIUNI ÎN TRAFIC: Dosare penale întocmite de polițiștii băimăreni și din Seini

Ieri, 26 septembrie, polițiștii băimăreni au identificat în trafic, pe strada Europa din municipiu, un autoturism care a fost înregistrat cu aparatul radar circulând cu viteza de 107 km/h, pe un sector de drum unde limita legală de viteză este de 70 km/h.
La volanul acestuia a fost identificat un tânăr de 18 ani din municipiu, care  nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, conform verificărilor efectuate de polițiști.
Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

*****

Ieri dimineață, polițiștii din Seini, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Locul Târgului din Seini, au oprit pentru control un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 35 de ani din oraș.
Polițiștii au stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,10 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice  de către o persoană fără a poseda permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

IMPORTANT: Modificări în procedurile de control la frontiera cu Ungaria

Redactie

Un nou salvator montan voluntar atestat la Salvasmont Maramureş

Redactie

IPJ MARAMUREȘ: CONTINUĂ ACȚIUNILE PREVENTIV REACTIVE ÎN SISTEM INTEGRAT. 14 permise de conducere, dintre acestea 7 pentru consum de alcool

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.