BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO CITITORI: Duster de Poliție surprins cu 100 km/oră pe DN18 în localitate. Fără semnale acustice sau luminoase – ACTUALIZARE

Un cititor al site-ului nostru a surprins astăzi pe drumul național 18, pe raza localității Leordina, o autospecială Duster a Poliției Naționale circulând cu viteză excesivă.

”Domnilor polițiști cu o 100 km/oră în localitate? Chiar așa ceva? Și ei ne sancționează că mergem cu o sută la oră? Localitate. Leordina! Domnilor polițiști să vă fie rușine” este exclamația cititorului care ne-a trimis imaginile video.

De menționat este faptul că Duster-ul Poliției Naționale nu avea în funcțiune semnalele acustice sau luminoase în funțiune! Drept urmare nu se îndreptau spre vreo urgență. Autospeciala a fost filmată din localitatea Petrova până la Vișeu de Sus.

În orice caz imaginile filmate de cititori nu vor duce la sancționarea celui care era la volanul autospecialei de Poliție. Și asta pentru că astfel de imagini nu sunt înregistrate cu aparatură omologată.

Totuși noi le-am prezentat pentru că am considerat că POLIȚISTUL TREBUIE SĂ FIE UN EXEMPLU PENTRU CEILALȚI PARTICIPANȚI LA TRAFIC. Și aveți mare grijă, CITITORII NOȘTRI SUNT CU OCHII ȘI TELEFOANELE PE VOI 24 DE ORE DIN 24, 7 ZILE DIN 7!!!

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În urma apariției în mediul on-line a articolului de presă intitulat ”EXCLUSIV VIDEO CITITORI: Duster de Poliție surprins cu 100 km/oră pe DN 18 în localitate. Fără semnale acustice sau luminoase”, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș este abilitat să vă comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș a dispus efectuarea de verificări în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Turiste atacate de bivoli pe vf Tocarnea. S-au urcat pe fânul depozitat într-o anexă. Au fost salvate de jandarmi și salvamontiști

Vasile Dale

CERNEŞTI / ACTUALIZARE: O maşină a intrat într-un pom. Victime un copil de 6 ani şi doi adulţi (FOTO)

Redactie

EXCLUSIV FOTO: 2 răniți după ce un BMW și un Peugeot s-au izbit violent în Săbișa pe DN1C. Un stâlp de curent rupt (actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

Alex septembrie 30, 2022 at 7:24 am

S-or fi grabit la un meci ceva, nu fiti rai

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.