BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Cadavrul unui tânăr scos din apa unei balastiere din Sarasău (actualizare)

Pompierii militari și polițiștii au fost sesizați astăzi dimineață despre faptul că pe luciul de apă al unei balastiere din Sarasău.

Echipajul ISU a intrat în apă și a adus cadavrul pe malul balastierei. Polițiștii de la criminalistică au demarat cercetările pentru identificarea celui decedat dar și a circumstanțelor în care a survenit moartea.

Corpul neînsufleți a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmației pentru efectuarea necropsiei.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Astăzi, 01 octombrie, la ora 11.08, polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că în lacul de la balastieră a fost descoperit un cadavru.

La fața locului polițiștii au identificat cadavrul unui tânăr de 24 de ani din Sarasău. În urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost constatate urme vizibile de violență.

Corpul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Spitalul din Sighetu Marmației în vederea efectuării necropsiei. În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și a cauzei decesului.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Incendiu de pădure lângă Târgu Auto din Baia Mare

Vasile Dale

COD GALBEN DE PLOI ȘI VIJELII în Maramureş până vineri seara

Redactie

Galerie foto: Ajutor pentru Ucraina din partea Consiliului Internațional al Vânătorilor și Conservării Vânatului, AGVPS din România și AJVPS Maramureș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.