BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: Momentul terifiant în care un pieton este spulberat pe o trecere pentru pietoni la Sighetu Marmației

Avem momentul șocant în care un bărbat în vârstă de 60 este pur și simplu spulberat de un autoturism în timp ce traversa regulamentar strada. Totul s-a petrecut vineri după amiază pe strada Alexandru Ivasiuc din Sighetu Marmației.

Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Nu dorim să luăm apărarea nimănui însă legislația spune clar că pietonul trebuie să se asigure înainte de a traversa chiar și prin loc marcat și semnalizat corespunzător. Pe imagini se vede clar că bărbatul avea cel mai probabil un telefon în mână în momentul în care se îndreaptă spre zebră. Se asigură uitându-se în dreapta doar, acolo unde un șofer oprește pentru a-l lăsa să traverseze. Din păcate, bărbatul nu se uita și în stânga ci traversează. Apucă să facă trei pași și este lovit de un autoturism care circula (cu viteză am spune noi) din stânga pietonului.

Victima a fost preluată de un echipaj al Ambulanței și a fost dus la Spital pentru investigații medicale. Șoferul nu consumase alcool înainte de a urca la volan. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Imagini cu puternic impact emoțional

Un consilier local vrea treceri pentru pietoni înălțate

”Zilele acestea a avut loc un accident pe strada Alexandru Ivasiuc din Sighet. Asemenea accidente se pot preveni cu solutii care nu costa mult si sunt foarte eficiente. D-le administrator public, comisia de circulatie, va rog sa luati in calcul solutia propusa de mine. Se pot face treceri de pietoni tip bumper, ridicate la nivelul bordurii. Se pot face din pavaj sau doar din asfalt. Puse la intersectiile importante din oras. Prin acest mod putem preveni accidente de genul celui de pe Al. Ivasiuc plus putem pune capat raliurilor „liniutelor” care se fac seara in oras de catre tineri teribilisti.Am postat si in grupul de whatsapp al Consiliului Local Sighet , din pacate fara reactii” a scris consilierul local Florin Mircea.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

PROBLEME LA CFR: Întârziere de trei ore la un tren de pe ruta Baia Mare – București

Vasile Dale

FOTO: Cel mai pufos cozonac tradiţional de Paște a fost premiat la Târgu Lăpuș

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: În ”Orașul Învingătorilor”, un copil s-a ”tăvălit” și a țopăit pe capota unei mașini parcate pe strada Păltinișului din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.