BREAKING NEWSEveniment

FOC – O gospodărie de Fânațe a fost mistuită de flăcări. Focul s-a extins la o a doua casă

În primele două zile ale lunii octombrie, pompierii maramureșeni au acționat la localizarea și lichidarea a trei incendii. Astfel, sâmbătă, 1 octombrie, în jurul orei 22.10, două echipaje de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației au intervenit la un incendiu izbucnit într-o hală a unui operator economic, situată pe strada A.D. Xenopol din municipiu. În incendiu au ars circa 2 tone de peleți din lemn. Incendiul s-a declanșat, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric la un cablu defect.

Duminică 2 octombrie, în jurul orei 01.50, un echipaj de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației a intervenit la un incendiu semnalat la o gospodărie din Ocna Șugatag. A ars funinginea din coșul de fum necurățat.

În aceeași zi, în jurul orei 21.30, două echipaje de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD din cadrul Stației de Pompieri Târgu Lăpuș, împreună cu un echipaj de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare, au acționat la localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Fânațe. La intervenție au participat și membrii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din Cernești și Copalnic Mănăștur.

În incendiu au ars acoperișul unei case, pe o suprafață de circa 120 de metri pătrați, tavanul din lemn, pe o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați, mobilier și aparatură electrocasnică. Acoperișul unei a doua locuințe, situată în imediata apropiere, a fost afectat pe o suprafață de circa 5 metri pătrați, iar tavanul din rigips a fost deteriorat pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Incendiul s-a declanșat, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric la aparatura electrocasnică.

foto arhivă

Te-ar putea interesa si

Județul Maramureș va fi promovat în cadrul ediției de toamnă a Târgului de Turism al României 2022

Vasile Dale

PROBLEME: DN18 AR PUTEA FI INCHIS CIRCULATIEI DACA NU SE MONTEAZA PARAPETI DE PROTECTIE. DJ184 DESCHIS CIRCULATIEI

Vasile Dale

TRANSPORT ILEGAL: Autoutilitară sechestrată de polițiștii din Tăuții Măgherăuș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.