BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandateSport

EXCLUSIV – ACUZAȚII GRAVE LA SIGHETU MARMAȚIEI: O adolescentă susține că antrenorul de kickboxing i-ar fi făcut avansuri sexuale. Poliția confirmă că există un dosar de cercetare penală

Scandal cu acuzații sexuale la Sighetu Marmației. O adolescentă în vârstă de 17 ani susține că ar fi fost victima unui presupus abuz cu tentă sexuală ce ar fi fost comis de antrenorul de kickboxing. IPJ Maramureș confirmă faptul că există o plângere și că există deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de act sexual cu un minor. La trei luni de la denunț părinții fetei au depus la IPJ Maramureș o nouă plângere penală prin care susține că până în acest moment nu s-ar fi luat nicio măsură.

Ce se scrie în plângere

„În fapt persoana precizată mai sus a profitat de naivitatea mea şi faptul că nu aveam alături ambii părinţi şi a hotărât să fie el tatăl protectiv, din cauza divorţului dintre părinţii mei nu l-am avut aproape pe tatăl meu. Aşadar, el a avut un scop în tot acest titlu de “tată protectiv”, acela de a întreţine relaţii sexuale cu mine, încercând să mă manipuleze prin vorbe încă de la vârsta de 12 ani, mai exact anul 2017, când am început orele de kickboxing cu acest instructor, care încă preda altor posibile victime.

După doi ani de sală, în care frecventam zilnic, acesta a profitat de faptul că părinţii mei nu îmi sunt aproape, şi a încercat să mă convingă că doar el îmi vrea binele şi ceilalţi din jurul meu, inclusiv părinţii, sunt duşmani şi nu trebuie să le spun tot ce se întâmplă în sală, excursii, campionate etc.

Din anul 2019, după împlinirea vârstei de 14 ani, acesta a insistat de mai multe ori să întreţin relaţii sexuale cu el , eu refuzându-l de foarte multe ori din cauza fricii şi pentru că nu îmi doream o relaţie de genul acela, el insistând şi făcându-mă să cred că eu de fapt voiam acea relaţie, deşi la vârsta aceea încă nu aveam discernământ, mă lua de multe ori cu jeep-ul în excursii pe munţi, doar eu cu el, şi mă punea să îmi mint părinţii că suntem cu gaşca de la sală de fiecare dată, la fel făcea şi în excursiile în care rămâneam peste noapte, mă punea să dorm cu el în pat, sau la competiţii când mă punea să dorm cu copii mici în cameră, ca după ce adorm aceştia eu să pot merge la el în cameră, chiar dacă nu voiam, trebuia să merg.

În cazul în care dormeam cu fete de vârsta mea mă punea să le spun că trebuie să îi fac masaj lui sensei, deşi nu voiam şi îmi era frică, plus că toată lumea vedea ce se întâmplă, el încercând să îi convingă pe restul copiilor cu următoarele cuvinte: Ce s-a întâmplat în Croaţia rămâne în Croaţia.

Aşa făcea şi în timpul antrenamentelor, mergea la baie şi eu trebuia să merg după el, am fost umilită în ultimul hal, plus că lăsa copiii singuri în tot acest timp sau îl punea pe unul mai mare să aibă grijă de ei. Acest lucru se întâmpla zilnic.

Acest om mi-a luat tot ce era mai frumos în perioada adolescenţei, nu mă lăsa să vorbesc cu nimeni din sală, mă îndepărta de toţi copiii de vârsta mea, nu aveam voie nici să ies la un majorat, la o zi de naştere, trebuia să fiu prezentă la sală şi în restul timpului să stau în casă.

Această persoană a profitat la maxim de faptul că eram o adolescentă naivă, care avea nevoie de afecţiune şi de aceea îmi doresc să fie pedepsit exact pentru ceea ce mi-a făcut mie şi stresul la care m-a supus în toţi aceşti ani (cum mă punea să mint, să le zâmbesc tuturor ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat).

Aşadar, îmi doresc ca această persoană să primească pedeapsa meritată (să nu mai poată abuza de alte fete), chiar dacă nu există una echivalentă cu tot stresul prin care am trecut eu, având nevoie după cele întâmplate de psihiatru şi psiholog.

Ţin să menţionez faptul că în luna iunie am făcut plângere la Poliţia Sighetu Marmaţiei. Până în prezent nu s-a luat nicio măsură. Vă mulţumesc”.

Ce spune IPJ Maramureș

Poliția Maramureș a confirmat faptul că există un dosar penal în lucru sub aspectul comiterii infracțiunii de act sexual cu un minor. În acest dosar au fost audiate mai multe persoane. Partea vătămată a fost examinată medical la Spitalul Județean de Urgență Baa Mare și a fost consiliată de un psiholog. Totodată a fost audiată și soția presupusului autor. Procurorul care coordonează acest dosar urmează să dispună măsuri.

Așteptăm pe adresa de email [email protected] și punctul de vedere al persoanei vizate de aceste acuze deosbit de grave. În vom publica imediat în cadrul acestui articol.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE 2: ACCIDENT GRAV LANGA FOSTA JANDARMERIE – TREI VICTIME, UNA INCARCERATA DUPA UN IMPACT INTRE UN RENAULT SI UN BMW (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

RUTIERE: Băut şi fără permis la Borşa, minor la volan la Săliştea de Sus… cu mama alături. Permis ucrainean fals la Bogdan Vodă

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Colonel Florişteanu este schimbat din funcţie. Împuternicit la comandă va fi Haiduc

Redactie

4 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.