BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV FOTO – TRAGEDIE LA VIMA MICĂ: A făcut infarct şi a murit în timp ce ajuta nişte localnici împotmoliţi

A fost misiune de salvare contra-cronometru la Vima Mică. Echipajele SMURD Târgu Lăpuș și ale Serviciului de Ambulanța Târgu Lăpuș au fost alertate despre faptul că un bărbat se simțea foarte rău după ce a ajutat niște localnici ce au rămas împotmoliți.

Autospecialele de intervenție au ajuns la Vima Mică însă nu au putut urca pe un drum greu accesibil din cauza noroiului. Paramedicii SMURD, pompierii, cadrele medicale de la SAJ dar și aparatura necesare au fost preluate de mașinile localnicilor 4×4. Aceștia i-au dus până la locul intervenției.

Imediat s-au început manevrele de resuscitare ale bărbatului în vârstă de 50 de ani. Din păcate după 40 de minute s-a declarat decesul iar cazul a fost preluat de poliție. La fața locului au venit și salvamontiștii care, după finalizarea anchetei, vor acorda ajutor pentru transportul bărbatului până la zona accesibilă auto.

Ce spune Salvamont Maramureș

Salvamont Maramureș a intervenit în această seară în zona de pădure de lângă Vima Mică, jud Maramureș pe un drum forestier, drum practicabil doar cu autoutilitare 4×4 echipate cu anvelope speciale pentru noroi.

Apelul venit prin 112 semnala faptul că în zona menționată un bărbat de 50 ani venit în ajutorul unor localnici împotmoliţi acuză dureri mari în piept în urmă efortului depus, fiind conștient dar respirând greu.

În 3 minute de la primirea apelului de urgență salvatorii montani au pornit spre locul incidentului deplasându-se fără prioritate în trafic cu toate că e acest caz prezența prioritate maximă!

Pe drum înainte de a ajunge la locul incidentului salvatorii montani au fost anunțați de colegii din Dispeceratul ISU că bărbatul și-a pierdut conștienţa, nu mai respiră și nu mai are puls, localnicii aflați lângă el încercând să îi dea primul ajutor până la sosirea echipajelor de urgență.

Din păcate în momentul în care salvatorii au ajuns la bărbat acesta era decedat.

A fost anunțată Poliția, iar în momentul în care se vor finaliza cercetările la față locului salvatorii montani vor acorda ajutor pentru transportul bărbatului până în locul de unde va fi preluat de un echipaj de la IML.
Dumnezeu să îl odihnească! Condoleanțe familiei!

Te-ar putea interesa si

PARTENERIAT PENTRU VIITORUL SPORTULUI: Fabrica de Campioni a încheiat un parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Casa Corpului Didactic Maramureş

Redactie

BAIA MARE: Accident cu două victime pe str. V. Lucaciu (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: ATAC NAZIST ÎN BAIA MARE – Svastica desenată pe mobilierul din parcul pentru copii de lângă terenul de atletism (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.