BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ȘOCANT – TIMP DE 5 ANI: Un bărbat din Remeți a fost arestat preventiv după și-a agresat sexual fiica vitregă minora. Avea 11 ani când a vrut să o violeze (actualizare)

Ieri, 04 octombrie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 42 de ani din Remeți. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de viol și agresiune sexuală după ce în perioada 2018-2022, ar fi încercat în mod repetat să întrețină raporturi sexuale cu o minoră de 16 ani, prin constrângere și împotriva voinței sale.

În cursul zilei de azi 05 octombrie, bărbatul urmează să fie prezentat instanței de judecată din cadrul Judecătoriei Sighetu Marmației cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

ACTUALIZARE

Solutia pe scurt: În temeiul art. 226 coroborat cu art. 223 alin. 2 şi 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e Cod procedură penală, admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei şi dispune arestarea preventivă a inculpatului P. R. D., , cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de: –tentativa de viol, faptă prevăzută ?i pedepsită de art. 32 raportat la art. 218 alin. 1 si 3 lit. b si lit. c şi alin. 3 ind. 1, cu aplicarea art. 35 Cod Penal si –agresiune sexuală, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 219 alin. 1 şi 2 lit. b si lit. c şi alin. 2 ind. 1, raportat la art. 35 Cod Penal, ambele cu aplicarea dispozitiilor art. 38 alin. 1 si art. 41 alin. 1 Cod Penal, pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 05.10.2022 şi până la data de 03.11.2022, inclusiv. Respinge cererea inculpatului formulată prin apărător, privind luarea altei măsuri preventive. 

Te-ar putea interesa si

Alcoolemia record cu care a fost prins un bărbat din Baia Mare la volan. Şoferul inconştient a fost arestat preventiv

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Persoană rănită la Strâmtura, după ce un ATV s-a răsturnat peste el (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: REȚINUT – Șoferul care a ucis doi pietoni în Baia Mare a fost testat pozitiv la cocaină!!! Victimele mergeau la colindat și voiau să urce în taxi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.