BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

FOTO / GRAV ACCIDENT LA SATU MARE: O autoutilitară încărcată cu varză a ajuns în şanţ. Șoferul din Maramureș a fost rănit (actualizare)

Accident rutier în această dimineață pe șoseaua de centură a municipiului Satu Mare.

Şoferul unei autoutilitare încărcate cu varză a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile.

Șoferul, în vârstă de 33 de ani, a rămas încarcerat în urma accidentului, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, de poliție și ale ISU Satu Mare.

Echipajul pentru descarcerare a reușit să îl scoată pe șofer din autoutilitară, iar acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe pentru investigații medicale suplimentare.

Polițiștii cercetează circumstanțele în care a avut loc accidentul rutier.

Actualizare – IPJ Satu Mare

La data de 6 octombrie a.c., în jurul orelor 05.30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe varianta ocolitoare DN 19 H Satu Mare, posibil cu victimă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 32 de ani, domiciliat în județul Maramureș, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, având direcția de mers Mădăras-Satu Mare, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului la pătrunderea într-un sens giratoriu și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma producerii accidentului rutier, a rezultat vătămarea conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a unei eventuale alcoolemii.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Două maşini s-au ciocnit pe strada Olarilor din Baia Mare

Vasile Dale

REŢINUT PENTRU 24 DE ORE: Sălăjean la furat în Satu Nou de Sus

Vasile Dale

CA-N ROMANIA: BUSTUL LUI EMINESCU ACOPERIT CU UN SAC DE GUNOI NEGRU LA SIGHETU MARMATIEI (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.