Sport

FOTBAL OLD BOYS, MECI AMICAL: Smart Boys Baia Mare – Sport Team 3-8 (1-5). Sport Team a înscris golul cu nr. 700

Meciul a fost considerat ca revanșă la cel disputat în 19.08.2022, când scorul a fost 6-3 pentru Sport Team.
Partida dintre cele două echipe a avut loc vineri, 7 octombrie, pe terenul din Săcălășeni.
Prima repriză a fost controlată în totalitate de echipa Sport Team, care cu acest meci a ajuns la cifra 181, echipa Smart Boys, nou apărută în peisajul băimărean al fotbalului old boys pe teren mare, având doar 8 meciuri la activ, fiind înființată anul acesta.
Totuși în repriza a doua scorul a fost egal 3-3, semn că, mai bine organizată în teren, această echipă poate progresa mult pentru meciurile viitoare. Este de admirat că încă apar noi echipe de fotbal old boys, ceea ce denotă că se dorește mișcare prin meciuri amicale, care se finalizează cu câte o bere la „firul ierbii”.
Două echipe de fotbal old boys sunt și cele din Fărcașa și Recea (ambele cu activități sportive mai ample din anul acesta), care au adunat în loturile acestora jucători cu vârsta de peste 35 ani, și care doresc sa mai facă mișcare de plăcere.

Marcatorii celor două echipe din partida actuală:

Smart Boys: Mihai Bota 2 și Bertold Balogh.
Sport Team: Mihai Herța 4, Cristian Bărbos, Tudor Chioran, Adria Șanta și Virgil Ratiu.
De remarcat că Virgil Rațiu a înscris pentru echipa Sport Team Baia Mare, golul cu nr. 700, urmând ca la următorul meci, să fie recompensat cu o diplomă de excelență.
Arbitraj asigurat de:Neamț Alexandru, Podină Lorenzo și Sepsi Raul.
Arbitri:Neamț Alexandru, Podină Lorenzo și Sepsi Raul.



Echipele:
Smart Boys:Ionuț Cetățean, Radu Marinescu, Laci Kulcsar, Eugen Timar, Cătălin Blidar, Daniel Dragoș, Bogdan Petran, Andrei Bulzan, Bogdan Sabău, Raul Nan, Bertold Balogh, Nicolae Șpan, Ovidiu Szopka și Mihai Bota.
Antrenor Ovidiu Szopka.

Sport Team: Dănuț Triff, Florin Frenț, Gheorghe Mateaș, Dorin Avram, Virgil Rațiu, Ciprian Coste, Tudor Chioran, Vasile Mureșan, Cristian Cozma, Edi Costin, Ioan Marchiș, Cristian Bărbos, Mihai Herța și Adrian Șanta.Antrenor Ioan Marchiș.
Pentru prima dată, meciul a fost transmis live prin pagina de Facebook a clubului, operator Vasile Terec.

Te-ar putea interesa si

FOTBAL FEMININ: ACS Fotbal Feminin Baia Mare, victorie fără drept de apel în fața echipei AS Roma Florin Pădurean Timişoara

Redactie

Cei mai buni jucători de la Old Boys Sport Team Baia Mare

Vasile Dale

FOTBAL. Ulmeni bate Șomcuta în derby-ul etapei. Groșii Țibleșului se plânge de arbitraj și amenință cu retragerea din campionat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult