BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV – CAZ INCREDIBIL LA SIGHET: Pentru niște mere, un localnic s-a stropit cu benzină în grădină apoi și-a dat foc. Va fi transferat la București (ACTUALIZARE)

Caz incredibil la Sighetu Marmației. Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost preluat astăzi dimineață de echipajul SMURD în stare extrem de gravă și a fost transportat la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației. De acolo s-a luat decizia traferului la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Datorită arsurilor grave el va fi transferat la Spitalul de Arși din București.

Alerta la 112 a fost dată astăzi dimineață de fratele victimei, care l-a găsit în pat în stare gravă. La fața locului polițiștii au stabilit că aseară victima în vârstă de 32 ani s-a dus în grădina din spatele casei având o sticlă cu benzină și o brichetă. S-a stropit cu substanța inflamabilă și și-a dat foc. A reușit să se dezbrăce de hainele în flăcări, apoi a mers în casă și s-a pus în pat. Acolo a fost găsit astăzi dimineață de fratele lui care a cerut ajutor la 112.

Motivul autoincendierii ar fi unul halucinant: bărbatul era supărat că tatăl lui nu l-ar fi lăsat să vândă recolta de mere din livadă.

Actualizare – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi, 11 octombrie, la ora 08.01, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că, fratele său se simte rău și prezintă urme de lovire.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, azi-noapte, un bărbat de 32 de ani din Sighetu Marmației, s-ar fi autoincendiat. Ulterior producerii evenimentului, bărbatul s-a întors acasă și și-ar fi schimbat hainele parțial arse.

În această dimineață, bărbatul a fost găsit de fratele său, într-o stare generală alterată.
Un echipaj SAJ l-a preluat și transportat pe bărbatul de 32 de ani la Spitalul din Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

. foto arhivă

Te-ar putea interesa si

FOTO: Un motociclist din Maramureş a făcut accident pe DN 1. A suferit răni şi a ajuns la spital

Redactie

Un bărbat din Bistrița Năsăud a dispărut fără urmă în Borșa. A fost găsit spânzurat într-o pădure de lângă Baia Borșa (actualizare)

Vasile Dale

SA FIE ADEVARAT? AFLA CINE ESTE PRINCIPALUL SUSPECT IN CAZUL ORIBILEI CRIME DE LA VISEU DE SUS. INCA NU A FOST PRINS. ESTE RECIDIVIST (FOTO EXCLUSIVITATE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.