BREAKING NEWSNationalRecomandate

TRAGEDIE: Un motociclist de 17 ani și-a pierdut viața în urma unui accident în Ilva Mică (VIDEO)

Accidentul s-a petrecut între Feldru și Ilva Mică. Victima a fost un tânăr de 17 ani, care conducea o motocicletă, deși nu deținea permis pentru aceasta, transmite Bistrițeanul.ro.

În această seară, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Năsăud au intervenit la un accident de circulație produs pe Drumul Național 17D, între Feldru și Ilva Mică. 

Din primele date, un tânăr de 17 ani, din Ilva Mică, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe direcția Feldru către Ilva Mică, a intrat în coliziune cu două autoturisme care se deplasau din sens opus. 

În urma impactului tânărul a fost rănit fiind ulterior constatat decesul acestuia de către echipajele medicale. 

Șoferii celor două autoturisme, doi bărbați de 71 și 53 de ani, din Rebra și Sângeorz Băi nu au fost răniți în urma accidentului. Au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. 

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, urmând a fi stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliția Bistrița-Năsăud.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE FOTO/VIDEO: Un tânăr din Suceava a scăpat cu viață la Satulung. Mașina a ars ca o torță – ACTUALIZARE

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Impact violent la Tipografie. 4 victime după ce șoferul unui UBER a intrat pe roșu în intersecție (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FOTO ȘOCANT – TRAGEDIE: Un maramureșean și-a pierdut viața la ieșirea din Răstoci pe DN1C (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.