BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: O mamă a fost filmată când își bătea copilul în fața unei școli, în Sighetu Marmației


Scene șocante s-au derulat în fața unei școli din Sighetu Marmației: un copil de 7 ani a fost bătut de mama lui, care la un moment dat chiar l-a lovit cu piciorul!

Apoi și-a dat totuși seama că ar putea fi surprinsă de trecători. Scena violentă a fost filmată marți la prânz, chiar după ce copilul a terminat orele.

În fața școlii un trecător a surprins momentul în care femeia în vârstă de 40 de ani începe să își lovească băieţelul de mai multe ori cu piciorul. În tot acest timp, de spaimă, copilul se ghemuiește la pământ şi disperat, își acoperă capul cu mâinile.

Plânge și o roagă pe mama lui să înceteze. Martorul care a filmat aceste imagini revoltătoare a sunat la 112 pentru a anunța că un copil este agresat în fața școlii. Femeia a recunoscut apoi că s-a enervat când copilul a refuzat să vină cu ea acasă, pentru că voia să meargă, ca de obicei, la un centru social unde îşi petrecea după-amiezile, după ore.
Pe numele femeii a fost deschis un dosar penal pentru violență în familie. Și cei de la Protecția Copilului au început o anchetă.

(Sursa text: ȘtirileProTV.ro)

Te-ar putea interesa si

RĂZBOI UCRAINA: Castelul Blomberg din Gârdani va găzdui 250 de copii de la Odesa – Ucraina

Redactie

ACCIDENT RUTIER: Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost acroşat de o autoutilitară la Şieu

Redactie

UN NOU INCIDENT FEROVIAR: Un vagon al Mocăniței ar fi deraiat pe Valea Vaserului (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.