BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO – Avem confirmarea! Corpul de Control al Jandarmeriei Române a descins la Inspectoratul Județean de Jandarmi Maramureș (episodul 2)

Revenim asupra subiectului prezentat ieri în EXCLUSIVITATE de site-ul nostru în care v-am prezentat acuzele care îi sunt aduse colonelului Marcel Petru Florișteanu, șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi Maramureș. Revenim astăzi cu informații noi despre acest caz care a zguduit din temelii Jandarmerie Română.

Încă de aseară în Baia Mare a sosit echipa de ce control trimisă de la București de șeful Jandarmeriei Române. Sursele noastre spun că scandalul este atât de mare încât ministrului Bode i-ar fi fost cerute explicații tocmai de la Bruxelles! Să reamintim că tocmai zilele acestea reprezentanții UE sunt în România pentru a verifica dacă România îndeplinește toate cerințele pentru a fi primită în spațiul SCHENGEN.

Dar să revenim. Astăzi starea de spirit la IJJ Maramureș este una de… înmormântare. O liniște apăsătoare în care coloneii trimiși de Jandarmeria Română verifică toate aspectele sesizate în plângerea penală care a ajuns în posesia noastră și care v-am prezentat-o în exclusivitate.

Sursele noastre spun că sunt tot mai mulți angajați dar și foști angajați care vor fi audiați de cei de la Corpul de Control. Noi i-am contactat astăzi pe aceștia pentru a afla stadiul anchetei. Nu au oferit prea multe detalii însă au lăsat de înțeles că își vor face ancheta ”ca la carte”.

Totodată ne-am adresat Jandarmeriei Române pentru a vedea dacă informațiile noastre sunt corecte. Colonelul Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române: ”Da, vă confirm această informație. La nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a fost dispuse verificări interne cu privire la mediul organizațional din cadrul IJJ Maramureș și dacă în urma acestor verificări vor rezultata aspecte de natură penală vor fi puse de urgență la dispoziția organelor de urmărire penală” a spus colonelul Militaru. Întrebat dacă au cunoștință și de alți jandarmi nemulțumiți de nereguli, acesta a spus că ”rugămintea mea este, atât îmi este mandatul fiind o anchetă și o speță aflată în exploatarea procurorilor, nu am mandat să spun mai multe. Vă confirm informația. Atunci când se va încheia cu siguranță vom răspunde în mod transparent, onest. Nu avem party-priuri și nu avem nimic de ascuns. Când avem niște rezultate ele vor fi puse la dispoziție. Dacă rezultă aspecte de natură penală ele vor fi puse la dispoziția organelor de urmărire penală, aceasta este procedura. După ce se va închide speța cu siguranță vom avea comunicare” a declarat colonelul Marius Militaru.

Noi vom urmări acest caz zi de zi și vă vom ține la curent cu evoluția acestuia. Totodată, vom reveni cu alte amănunte, detalii dar și declarații pur și simplu incredibile de la sursele noastre din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Maramureș. Așadar, stați cu ochii pe noi.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO: Baia la copcă, în Maramureş. „Simţi ca şi cum ar trece curenţii şi ar îngheţa pe tine” – Lorant Bitto din Baia Mare

Redactie

INTERVENŢIE LA CULCEA: Pompierii au intervenit la un incendiu izbucnit la un adăpost de animale. Şapte purcei salvaţi

Redactie

FOTO EXCLUSIV / ACTUALIZARE: În desfășurare – Percheziții la Borșa. Intervin 2 dube cu mascați și 4 Duster-uri cu polițiști

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.