Important

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ: Un maramureşean şi-a ameninţat soţia şi copiii, un altul şi-a înjurat soţia. S-au ales cu ordine de protecție

La data de 15 octombrie, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că la un imobil din localitatea Budești are loc un scandal în familie.
La fața locului, polițiștii au identificat patru persoane cu vârste cuprinse între 18 și 46 de ani, și au stabilit faptul că bărbatul de 46 de ani și-ar fi amenințat copiii și soția.
Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu, iar bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației în vederea efectuării de investigații medicale de specialitate.
Polițiștii au întocmit și dosar penal pentru comiterea infracțiunii de amenințare.
În aceeași zi, polițiștii din Tăuții Măgherăuș au intervenit în urma unui apel telefonic, la un imobil din localitatea Cicârlău, unde a fost sesizat un scandal la domiciliu.
La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 59 de ani din Cicârlău a provocat scandal la domiciliu, adresându-i soției sale de 57 de ani injurii și cuvinte jignitoare.
Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului.

Te-ar putea interesa si

MISIUNE: Pompieri maramureşeni, în Cehia, la Zilele NATO la Ostrava (FOTO)

Vasile Dale

BAIA MARE: Copiii „au îmbrăţişat” azi regulile de circulaţie

Vasile Dale

Deputatul Adrian Todoran este pentru familia creștină: ”Fără căsătorii între persoane de același sex”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.