BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: Accident rutier la Hideaga. O șoferiță a fost rănită (ACTUALIZARE)

Un accident de circulație s-a produs astăzi în jurul orei 18.30 pe raza localității Hideaga, comuna Satulung. Din primele informații se pare că accidentul s-ar fi produs după ce unul dintre șoferi a internționat să vireze stânga, doar că în același timp celălalt șofer s-a angajat în depășire.

În urma impactului una dintre autoturisme a ajuns în șanțul din stânga direcției de mers. Totodată, femeie care se afla la volanul acestui vehicul a fost rănită, fiind preluată de un echipaj SMURD și transportată la SpitaluL Județean de Urgență Baia Mare.

Polițiștii i-au testat pe cei doi conducători auto rezultatele fiind negative. S-a deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

         Ieri, 18 octombrie, la ora 18.30, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier pe D.J. 193, în localitatea Hideaga.

         Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 59 de ani din Satulung, aflată la volanul unui autoturism, condus din direcția localității Colțirea, spre municipiul Baia Mare, în efectuarea unui viraj spre stânga, moment în care  intră în coliziune laterală dreapta cu un autoturism, care circula în același sens de mers.

         În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto de 59 de ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

         Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri.

         În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

Invitație de înscriere la primul Târg de Crăciun din Mireșu Mare

Vasile Dale

POLUARE: 120.000 de lei este amenda pentru poluarea cu ape de mină a râurilor Băița, Lăpuș și Someș

Redactie

RUTIERE: Băimărean, depistat în acest an de două ori conducând fără permis, arestat preventiv

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.