Important

Ioan Mătieş, primarul comunei Mireşu Mare, participă în Germania la un seminar internaţional privind sistemul de canalizare prin vacuum

Ioan Mătieş, primarul comunei Mireşu Mare, participă în Germania la un seminar internaţional privind sistemul de canalizare prin vacuum.

„Vă scriu din Germania, unde particip la un seminar internaţional privind sistemul de canalizare prin vacuum (vacuumatic ori sub presiune).

Principalul avantaj al acestui sistem: reducerea consumului de apă.

Majoritatea participanţilor sunt tehnicieni şi practicieni specializaţi în sistemele de canalizare, interesaţi de această nouă tehnologie prin vacuum.

Unul dintre cei mai importanţi producători din Germania de instalaţii canalizare prin vacuum, care are un contract cu primăria Mireşu Mare, aflat aproape de finalizare. În calitate de parteneri în proiectul privind reţeaua de canalizare menajeră şi racorduri de canalizare în comuna noastră, partea germană m-a invitat să particip la seminarul internaţional”, scrie Ioan Mătieş.

Te-ar putea interesa si

ÎNCEPE VACCINAREA: Un spital din Maramureş, printre primele 10 unităţi spitaliceşti unde va ajunge vaccinul împotriva COVID-19

Redactie

PREMIERĂ: Baia Mare are, în sfârșit, tomograf de arbori (galerie foto)

Vasile Dale

RECORD DE ALCOOLEMII: Doi sigheteni depistaţi beţi la volan. S-au ales cu dosare penale

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.