Sport

Poliţişti maramureşeni, la Campionatul de Înot al Ministerului Afacerilor Interne

Astăzi, 19 octombrie 2022, la Târgovişte a început etapa finală a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne, la care participă cei mai buni înotători din cadrul inspectoratelor generale de armă şi din Aparatul Central al MAI, concurs organizat de către Biroul Coordonare Activităţi Sportive din Centrul Cultural al MAI.
Concursul se va desfăşura pe parcursul a două zile la probele: 50 m liber, 100 m liber şi 100 m bras la masculin pe categorii de vârstă, 50 m liber şi 100 m bras la feminin, 200 m liber la masculin precum şi proba de ştafetă 4 x 50 m liber.
Sportivii vor fi în lupta cu secundele pentru obţinerea locurilor fruntaşe ce vor fi premiate în cadru festiv, joi 20 octombrie, cu ocazia încheierii competiţiei.

La această competiţie participă polițiștii maramureșeni inspector Cozma Ionela, agent principal Deac Alexandra, agent principal Sigheti Oana Anamaria, inspector Blidar Cătălin, agent şef Munteanu Marius, agent principal David Remus, agent Raita Petrică. Aceţtia au luat startul la probele la care s-au înscris și s-au calificat în finalele care vor avea loc mâine, 20 octombrie începând cu ora 10.30.

Te-ar putea interesa si

FOTBAL FEMININ: Alexandra Buftea a fost declarată cea mai bună jucătoare în anul 2023 de la echipa Fotbal Feminin Baia Mare

Redactie

EXCLUSIV – ACUZAȚII GRAVE LA SIGHETU MARMAȚIEI: O adolescentă susține că antrenorul de kickboxing i-ar fi făcut avansuri sexuale. Poliția confirmă că există un dosar de cercetare penală

Vasile Dale

ÎNOT: Maramureșeni învingători la Campionatul de Înot al Ministerului Afacerilor Interne

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.