BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Un șofer de TIR din Maramureș tâlhărit și bătut într-o parcare din Ljubljana (Slovenia). Hoțul și agresorii ar fi tot români, din județul Argeș

Șoferul unui autotren înmatriculat în Maramureș a trăiat spaima vieții lui în parcarea unei benzinării de lângă capitala Sloveniei, Slovenia. Hoțul, un alt șofer tot din România, i-au furat 1.000 litri de motorină direct din rezervorul autotrenului printr-un sistem improvizat. Maramureșeanul l-a prins iar poliția slovenă l-a încătușat și l-a dus la audieri. Doar că după plecarea acestora alți șoferi de tir, probabil amici de-ai hoților, au revenit în parcare și l-au bătut pe tiristul maramureșean.

Șoferul de tir din Cavnic, județul Maramureș s-a oprit pentru odihnă într-o parcare de lângă Ljubljana. Omul s-a culcat în cabină doar că în jurul orei 24.00 azinoapte s-a trezit. Îi era foame. S-a uitat prin perdeaua de la camion și a văzut ceva suspect.

”Eram în parcare în Ljubljana, după ce am alimentat și era blocaj și am zis că nu mai merg mai departe. Nu are niciun rost că mai aveam doar o oră de program. Am rămas în peco și m-am culcat m-am culcat mai devreme. Pe la 12 noaptea, m-am trezit că îni era foame și am tras un pic perdeaaua de la geam. Și mi s-a părut ceva suspect că erau în fața mea două camioane, parcate în lung. Și în momentul ăla când m-am uitat mai atent am văzut furtunul. Și am sărit din cabină și l-am văzut pe ăsta, pe individ. Și am fost pe el. Nu l-am mai întrebat El în momentul ăla. El zicea că a greșit. Lasă-mă măi nene că am greșit. El mi-o furat motorina și o băga în rezervorul lui din partea stângă a camionului lui. Și el nu o știut câtă motorină am, eu aveam full. I s-a umplut rezervorul și a curs peste. În momentul în care eu mă certam cu el o trecut o mașină și o alunecat pe motorina care curgea din rezervor. Și ăia din mașină o sunat rapid la poliție că o văzut că îi curge la ăsta motorina din rezervor. În câteva secunde o fost poliția acolo”



O mie de litri de motorină furați în câteva minute

”De la mine a furat o mie de litri de motorină. După ce mi-a dat motorina înapoi din rezervorul lui la mine, poliția l-a dus cu mașina poliției. Apoi l-a adus înapoi și l-a dus cu camionul. Dar chestia e că mai era încă un camion. Coleg de-al lui. Îl am pe filmări. Un camion albastru.

Ăla o fugit când o văzut că ce se întâmplă. Dar cum nu vorbeau românește că erau mulți polonezi nu ne-am putut înțelege. Eu le-am arătat la polițiști că și ăla e tot. Și o zis poliția că îl așteptăm apoi o plecat” ne-a povestit tiristul din Maramureș.

Agresat de colegi de-a hoțului

După ce totul s-a liniștit maramureșeanul s-a urcat în cabină și a încercat să se odihnească. Doar că la ora 4.37 în parcarea respectivă și-a făcut apariția un autotren înmatriculat în județul Argeș. Din cabină au coborât 5 bărbați. Aceștia au sărit la șoferul din Maramureș. L-am îmbrâncit, l-au aruncat pe asfalt, apoi au început să îl lovească cu picioarele.

”O revenit un al treilea campion în care erau 5 indivizi. Că m-au atacat și mi-au spart capul și mi-au rupt urechea. Daaa, m-au agresat complicii. O sunat un polonez că eu nu știu slovenă. Și o sunat după poliție dar nu a mai venit poliția. M-am dus cu colegul polonez în peco tot sânge și doamna de acolo mi-a dat niște servețele să mă șterg și ea a sunat la poliția. A venit rapid dar mi-au zis să nu mai depun nicio plângere că nu îi mai găsește oricum. Am toată filmarea de la băiatul polonez că avea cameră de bord și mi-a trimis pe telefon. Am vorbit cu patronul în România care a anunțat poliția la noi în țara. Toate cele trei camioane erau de Argeș” a spus maramureșeanul.

vom reveni cu imagini video și declarația pe care maramureșeanul ne-a oferit-o în exclusivitate pentru cititorii noștri

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT PE DN 19: Trei maramureşeni răniţi, în urma unui impact produs de un şofer băut, care a părăsit locul accidentului (foto)

Redactie

ATENTIE SOFERI: PENTRU A MIA OARA SE REPARA PODUL DE PESTE RAUL LAPUS DINTRE RECEA SI LAPUSEL

Vasile Dale

IMPACT VIOLENT: O mașină de intervenție s-a ciocnit de un autoturism la McDonald’s în Baia Mare (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult