BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

INTERVENŢIE SALVAMONT LA SĂPÂNŢA / ACTUALIZARE: Salvatorii montani caută un bărbat cu probleme medicale, plecat de dimineaţă la cules de ciuperci. Bărbatul a fost găsit plimbându-se prin sat…

Salvatorii montani au fost solicitaţi în zona localităţii Săpânţa să caute un bărbat cu probleme medicale, plecat de dimineață la cules ciuperci și care nu s-a mai întors la domiciliu. Bicicleta acestuia a fost găsită în Săpânța, domiciliul acestuia fiind de fapt într-o altă localitate.
Cel care a dat alarmă (de-abia) în această seară a comunicat și numărul de telefon al bărbatului dispărut. Telefonul acestuia sună dar nu răspunde nimeni iar în aceste condiții omul nu poate fi localizat.
Căutările încep în zona presupusă că fiind cea în care dispărutul a mers la cules ciuperci. Sunt extrem de puține informațiile pe care salvatorii le au în acest moment.

ACTUALIZARE

Bărbatul a fost găsit în viaţă. Omul era bine mersi si se plimba prin sat azi dimineaţa. A spus că şi-a pierdut telefonul mobil în pădure… Acesta are 50 de ani și este din Câmpulung la Tisa.

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV: Tragedie la Bârsana – Biciclist acroșat mortal de un șofer care ar fi transportat ilegal persoane

Redactie

ĂȘTIA ASCUND TOT / ACTUALIZARE: COVID-19 – Al șaselea deces înregistrat în Maramureș (ACTUALIZARE)

Redactie

EXCLUSIV: Povestea şocantă a crimei urmată de suicid într-un apartament din Baia Mare. Erau în divorţ

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.