BREAKING NEWSRecomandate

FOTO: Lăsați fără permis după ce unul a făcut drifturi iar altul a condus agresiv în parcarea de la Shopping Park Baia Mare (actualizare)

Două echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare au intrat în parcarea centrului comercial Shopping Park Baia Mare în cursul serii trecute. La scurt timp, în parcarea respectivă și-a făcut apariția un autoturism al cărui șofer a început să facă drifturi prin zona liberă a parcării.

Când și-a terminat de făcut ”nebuniile” cele două echipaje ale poliției l-au blocat. Totodată a venit în sprijin și un alt echipaj de la Poliția Rutieră Baia Mare.

La volan era un bărbat în vârstă de 31 ani din Baia Mare. Polițiștii i-au aplicat o sancțiune contravențională iar ca măsură complentară au dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru următoarele 30 de zile.

ACTUALIZARE

În cel de-al doilea caz un tânăr în vârstă de 20 de ani a condus agresiv un autoturism VW Golf în parcarea centrului comercial. Echipajele poliției l-au sancționat contravențional și i-au suspendat dreptul de a conduce pentru următoarele 30 de zile

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – ACTUALIZARE: O ceartă la Hideaga a degenerat! A fost nevoie de intervenția mascaților de la IJJ Maramureș. Ce spun poliţiştii

Vasile Dale

ACCIDENT LA JUCU: Motociclist din Baia Mare, rănit după ce s-a izbit de două mașini (FOTO)

Redactie

ACCIDENTE: PATRU PERSOANE RANITE IN PASUL PRISLOP PE DN18. ACCIDENT SI LA SATULUNG PE DN1C (FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.