Maramuresul Istoric

CĂLINEŞTI: Trei persoane au ajuns la spital, după un impact între două autoturisme

      Ieri, 01 noiembrie, la ora 11.32, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în localitatea Călinești s-a produs un accident rutier soldat cu victime.  
      Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 24 de ani din Moisei, a condus un autoturism pe D.J. 185, dinspre Ocna Șugatag înspre Bârsana, iar la intersecția cu D.J. 186 B a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 34 de ani din Rozavlea dinspre Bârsana înspre Budești.

În autoturismul condus de bărbat, în calitate de pasageri se aflau un bărbat de 76 de ani și două femei de 29 respectiv 32 de ani.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a trei persoane care au fost transportate la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea acordării de îngriji medicale.
Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, totodată le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a concentrației de alcool în sânge.
În cauză, s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Omor înfiorător în ziua de Paști la Borşa. Bărbat ucis de soţie cu o coadă de mătură (actualizare)

Redactie

IARNA ÎN MARAMUREŞ: Ninge în Pasul Prislop (GALERIE FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Chestor de poliţie Coman Florin, inspectorul sef al ITPF Sighetu Marmatiei: Rezultatele principalelor activități desfășurate de către ITPF Sighetu Marmației, în anul 2023

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.