Important

Bărbat de 28 de ani din Baia Mare, arestat preventiv pentru trafic de droguri

Ieri, 02 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Biroul Urmăriri au pus în executare un Mandat de Arestare Preventivă emis de Curtea de Apel Cluj privind pe numele unui bărbat de 28 de ani din Baia Mare.

Instanţa a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de risc în formă continuată. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureş.

Identificată de polițiști după comiterea unui furt calificat

Ieri, 02 noiembrie, polițiștii Postului de Poliție Comunal Satulung, au identificat o femeie de 42 de ani din Baia Mare, ca fiind bănuită de comiterea unui furt.

În fapt, la data de 28 octombrie a.c., polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 62 de ani din Șomcuta Mare, cu privire la faptul că în perioada august-septembrie 2022 i-au fost sustrase bunuri în valoare de 3000 lei din locuinţa nelocuită pe care o deţine în localitatea Arieşul de Pădure.

Bunurile au fost recuperate și predate părții vătămate, iar pe numele femeii polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat

Te-ar putea interesa si

Județul Maramureș semnatar al „Declarației privind locul regiunilor în structura Uniunii Europene în contextul Conferinței privind viitorul Europei”

Redactie

Acțiuni de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19

Redactie

OPORTUNITATE DE PROMOVARE PENTRU PRODUCĂTORII LOCALI DE PRODUSE TRADIȚIONALE ȘI ECOLOGICE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.