BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV / BĂTAIE: Ca-n Caragiale: Procurorii băimăreni au reţinut victima, iar agresorul este liber ”ca pasărea cerului”

Vă prezentam ieri ÎN EXCLUSIVITATE imagini surprinse de cititorii noştri pe o stradă din Baia Mare în care doi şoferi s-au luat la bîtaie.

Dar cum s-a întâmplat totul? Vă spunem tot noi, fireşte! Andrei M. circula la volanul unui autoturism, când Mircea P. (săltat de mascaţi pentru trafic de droguri) l-ar fi zărit.

A întors maşina şi a gonit dupa Andrei M. L-a depăşit, apoi l-a blocat în trafic. A coborât de la volan şi s-a năpustit asupra maşinii celuilalt băimărean. Acesta a coborât, s-a apărat şi chiar a evitat să se bată, fugind.

Astazi procurorii băimăreni au dispus, CULMEA CULMILOR, reţinerea victimei pentru 24 de ore.

Autorul este liber ”ca pasărea cerului”. Este de negăsit, spun sursele noastre.

Ce spune un avocat

Referitor la articolul dvs. Intitulat „Bătaie în mijlocul străzii în Baia Mare” am dori să facem unele precizări. Astfel, aşa cum rezultă şi din înregistrarea video, AM, clientul meu, a fost blocat în trafic, a fost lovit, fără a riposta. Tot ceea ce a făcut acesta a fost să se apere şi să fugă în cele din urmă. Cu toate că procesele penale nu se judecă în mediul online, iar nevinovăţia unei persoane se dovedeşte în instanţă, înţelegem să facem cuvenitele precizări pentru a nu se crea o percepţie greşită asupra unei persoane care, chiar dacă are un trecut, în prezent este nevinovată”, ne-a declarat un avocat.

CITEŞTE ŞI

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Jaf uriaş la Şomcuta Mare. 118.250 de euro şi 124.300 de lei furaţi dintr-o gospodărie (actualizare)

Redactie

FOTO: Bărbat găsit decedat în zona stâna Zănoaga. Acesta se afla la cules de merişoare

Redactie

RAMBO ESTE DUPĂ GRATII: Sătmăreanul în vârstă de 24 care a băgat spaima în polițiștii maramureșeni a fost arestat preventiv (VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

Vasile ion noiembrie 7, 2022 at 5:57 am

La combinat de ce nu mergeți langa lic 3 acolo se vând legale in tot oraasul.Politia se face că plouă ?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.