BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO / INACCEPTABIL: Bazinul din Baia Mare, focar de infecţie pentru înotători!

Încă o situaţie cu bulină neagră pentru Baia Mare. Mai mulți părinți care-și duc copiii la înot la bazinul acoperit „Gheorghe Demeca” din Baia Mare reclamă apa murdară, gândacii, dar şi… prezenţa șobolanilor.

S-a luat legătura cu directorul adjunct al Liceului Sportiv Baia Mare, care a declarat că a primit și el sesizări privind calitatea apei şi că a transmis problemele și complexului sportiv.
Reprezentanţii Complexul Sportiv Național ”Lascăr Pană” Baia Mare spun că nu au primit sesizări din partea părinților. Dar la nivel de conducere se cunoaşte problema şi a spus că lunar se face o dezinsecție.


Din nefericire, legat de calitatea apei, de aproximativ trei săptămâni robotul de curățare a bazinului, care îndepărta depunerile de pe fundul bazinului, s-a defectat, astfel că acest lucru acum se face manual.

Un robot nou destinat curățării fundului bazinului costă 60.000 lei, iar reprezentanţii complexului sportiv au transmis mai multe solicitări către minister pentru a cumpăra un alt aparat.

Deocamdată singura modalitate de curățare a bazinului este golirea lui. Această opțiune a fost respinsă de cluburile sportive importante care se antrenează aici, deoarece în perioada următoare au loc diverse competiții și copiii trebuie să se antreneze.

Golirea bazinului este programată pentru 16 decembrie. De asemenea, dacă Complexul Sportiv Național ”Lascăr Pană” nu va primi fondurile necesare de la minister pentru cumpărarea unui nou robot de curățare, atunci conducerea instituției a precizat că va încerca sa achiziționeze aparatura din fondurile proprii, cel târziu în luna februarie 2023.

Urmariti materialul video cu declaraţiile celor implicaţi

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: Pieton lovit mortal de o mașină pe strada 22 Decembrie din Baia Mare. Un asistent medical a încercat să îl salveze (imagini șocante)

Redactie

SIGHETU MARMAŢIEI: Un autoturism s-a izbit frontal de o autoutilitară, un bărbat fiind rănit și transportat la spital. Șoferul autoutilitarei ar fi polițist de frontieră

Redactie

ŞOMCUTA MARE: Atelier educaţional, cu ocazia Zilei Mondiale a Educație, la Centrul de refugiaţi

Redactie

1 mesaj

Hai Pa noiembrie 5, 2022 at 11:14 am

Nu sunt bani pt bazin, pt sport in general, dar avem bani de luminite de craciun. Popor idiot, conducatori pe masura!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.