BREAKING NEWSEveniment

S-AU URCAT BEŢI LA VOLAN: Accidente rutiere produse pe fondul consumului de alcool

Ieri, 07 noiembrie, la ora 17.49, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, au intervenit la un accident rutier produs pe strada Europa din municipiu.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus dinspre Mocira înspre bulevardul Unirii, de către un bărbat de 46 de ani din Baia Mare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat de 48 de ani din Seini. În urma impactului a rezultat doar pagube material.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în cazul bărbatului din Seini, iar în cazul băimăreanului, rezultatul testării a fost de 1,16 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgentă „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice în sânge.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Accident rutier cu șofer băut la Vadu Izei

Ieri, 07 noiembrie, la ora 13.30, polițiștii Postului de Poliție Vadu Izei, au intervenit la un accident rutier soldat cu pagube materiale pe strada Bujurgău din comună.

La fața locului, a fost identificat un bărbat de 69 de ani, care s-ar fi aflat la volanul autoturismului în momentul accidentului rutier.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool în aerul expirat. Șoferul a fost condus la spitalul din Sighetu Marmaţiei, unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Infracțiuni rutiere depistate de polițiști

Ieri, 07 noiembrie, la ora 10.32, polițiștii din Sighetu Marmației, au depistat în trafic un autoturism care conducea cu 92 km/h pe un tronson de drum de pe raza localității Sarasău, unde limita legală este de 50km/h.

La volan a fost identificat un bărbat de 33 de ani din Sarasău, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ieri, 07 noiembrie, la ora 20.11, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care era condus pe strada Transilvaniei din municipiu.

La volan a fost identificat un bărbat de 27 de ani din Coaș, care emana halenă alcoolică.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgentă „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: DISPĂRUT de 2 saptămâni a fost găsit fără viață lângă un pârâu din Ruscova

Vasile Dale

Angajații VITAL au donat sânge pentru a salva 100 de vieți!

Vasile Dale

Mesajul de Paști din partea Primăriei și Consiliului Local Mireșu Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.