BREAKING NEWSEvenimentNational

VIDEO: A ucis un om cu mașina, l-a abandonat în șanț și a fugit de la fața locului – ACTUALIZARE

Accident mortal în această dimineață în județul Satu Mare, pe DN 19A, în apropierea localității Dorolț. Potrivit primelor informații, șoferul a părăsit locul accidentului.

O persoană a fost lovită de mașină și găsită fără suflare pe marginea drumului național, în localitatea Dorolț. Potrivit informațiilor PresaSM, șoferul vinovat a părăsit locul accidentului.

Impactul a fost atât de puternic încât victima, un bărbat care încă nu a fost indentificată, a ajuns în șanțul de pe marginea drumului.

Un alt participant la trafic a văzut trupul neînsuflețit căzut în șanțul de pe marginea drumului și a alertat autoritățile.

Polițiștii au realizat filtre pe mai multe artere pentru a-l găsi pe șofer. (Sursa: text, foto și video: PresaSM.ro.)

ACTUALIZARE

La data de 8 noiembrie a.c., în jurul orelor 07.30, polițiștii rutieri sătmăreni au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 19 A, între localitățile Satu Mare și Dorolț, în urma căruia o persoană ar fi decedat.

În fapt, la data de 7 noiembrie a.c., în jurul orelor 20.30, un bărbat de 58 de ani, cetățean slovac, în timp ce se afla la volanul unui autovehicul pe direcția de mers Satu Mare-Petea, ar fi accidentat un bărbat de 43 de ani, domiciliat în localitatea Dara care, în calitate de pieton, se deplasa pe partea carosabilă.

Din nefericire, evenimentul rutier s-a soldat cu decesul pietonului.

Ulterior, conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului fără acordul poliției.

În urma mobilizării tuturor polițiștilor rutieri și a efectuării cercetărilor care s-au impus, precum și a administrării materialului probator existent, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi părăsit teritoriul României în jurul orelor 20.45, prin Punctul de Trecere al Frontierei cu Ungaria, aflat în localitatea Petea, având ca posibilă destinație Slovacia.

În prezent, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare desfășoară activități de colaborare cu autoritățile din Ungaria, Austria și Slovacia, în vederea identificării conducătorului auto.

În cauză, cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea prezentului eveniment rutier.

Te-ar putea interesa si

O mamă din Bixad a fost amendată de judecător pentru că i-a rupt mâna copilului (7 ani). Zgâriase televizorul

Vasile Dale

CINE E VINOVATUL: Un tractorist băut a provocat accidentul cu 5 victime din Viile Apei. Unul dintre șoferi a încercat să evite impactul cu remorca plină cu lemne

Vasile Dale

Galerie foto / VIDEO: Vișeu de Sus lovit de viitură. Se intervine în ajutorul oamenilor

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.