BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: ”Ghițucă șăful” de la Poliția Locală a băgat capu-n pământ ca struțul! Nicio reacție după ce mașina personală a fost fotografiată pe o parcare rezervată persoanelor cu dizabilități

Ieri am publicat două fotografii realizate în parcarea unei bănci din Baia Mare. Acolo, autoturismul marelui ”șăf de la Locală”, Ghițucă Perian stătea parcată bine mersi pe locul rezervat persoanelor cu dizabilități. Noi i-am cerut public ca Ghițucă să iasă public și să spună dacă și-a aplicat singur sau o sancțiune pentru acest lucru.

Au trecut 24 de ore și ”Ghițucă” a adoptat poziția struțului: capu-n pământ, joc de glezne că poate, poate uită cititorii noștri. Numai că cei minim 25.000–30.000 de mii de oameni care ne citesc zilnic nu au memorie scurtă, cum crede ”șăful Ghițucă”.

De altfel până și prin sediul Poliției Locale Baia Mare subiectul a fost aprins dezbătut în tot acest timp. ”Dă Doamne să nu se afle că am fost eu!” se spune că spunea Ghițucă printre cei apropiați.

Și așa cum se cam obișnuiește în orice instituție publică aservită unui om politic au apărut INSTANT și ”comentatorii de serviciu”. Spunem acest lucru pentru că două nume ne-au atras atenția în mod deosebit. Nu dăm nume, însă le publicăm pentru ca oamenii să înțeleagă de ce au apărut ”pupătorii de funduri”. Spunem de la bun început că amândoi sunt polițiști locali: unul chiar fiul vitreg al ”șăfului Ghițucă”. Amândoi erau în stradă la ordine publică doar că de scurtă vreme au fost ”mutați” să plimbe hârtii dintr-un birou în altul la sediul Poliției Locale Baia Mare. Așadar este de înțeles.

Solicităm în mod public administrației publice locale dar ”șăfului” Ghițucă să iasă public cu un comunicat în care să explice măsurile luate împotriva proprietarului autoturismului parcat încălcând legislația. Doar așa băimărenii mai pot avea respect pentru un polițist local care va veni să sancționeze contravențional vreun șofer care fie parchează aiurea, fie nu are tichet de parcare. Așteptăm cu nerăbdare.

Vasile Dale

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – Fals jurnalist încătușat de polițiști la Mireșu Mare și sancționat contravențional (actualizare)

Vasile Dale

DN 19: Coliziune între un camion şi un autoturism, la Dorolţ (FOTO)

Vasile Dale

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ” Am participat împreună cu specialişti străini la o conferinţă internaţională având ca temă felul în care se pot îmbunătăţi mijloacele de prevenţie şi de combatere a traficului de persoane pentru exploatare sexuală, prin implementarea de politici publice comune la nivel european”

Vasile Dale

1 mesaj

Mihai noiembrie 10, 2022 at 3:07 pm

Da de don Catalin Chereches cand merge la mandre cu masina Audi a PMBM ce stiti?
Daca va dau poza cu ea , noaptea la ora 1 in fata unei vile cu petrecere de tip swing, o publicati? taximetristii stiu de ce…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.