Eveniment

Patru incendii lichidate de pompierii maramureșeni


Luni, 07.11., Detașamentul de Pompieri ” Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare a fost solicitat să intervină pe strada Petru Maior din municiupiul Baia Mare. Dintr-un apartament ieșea foarte mult fum și s-a presupus că proprietarul este în interior. Ajunși la locul intervenției, pompierii au constatat că proprietarul uitase o oală cu mâncare pe aragazul care era în funcțiune. Din fericire, nu au rezultat victime iar în urma incendiului a ars doar mâncarea din oală.
Marți, 08.11., pompierii sigheteni au lichidat un incendiu în localitatea Rona de Sus. Au ars circa 2 metri pătrați de perete din lemn, 3 metri pătrați de tavan din lemn și o ușă. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric. Tot marți, la Târgu Lăpuș, un adăpost de animale a fost cuprins de flăcări. Pompierii din cadrul Stației Târgu Lăpuș au lichidat incendiul în urma căruia au ars circa 400 de metri pătrați de acoperiș din tablă și 200 de metri pătrați de acoperiș din lemn.
În această dimineață, tot pompierii din Târgu Lăpuș au fost chemați în Vălenii Lăpușului, unde o casă a fost cuprinsă de flăcări. În urma incendiului a ars locuința în suprafață de circa 12 metri pătrați.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: CA-N 7 PĂCATE – Bătaie într-un local de pe strada Victor Babeş din Baia Mare

Redactie

Vaccinarea cu serul AstraZeneca, suspendată în România. Profesori, polițiști și jandarmi din Maramureș vaccinaţi deja din lotul problemă (actualizare)

Redactie

ACCIDENT ÎN SATULUNG: Impact între o autoutilitară și un autoturism (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.