Eveniment

ACCIDENT RUTIER LA SĂCEL: Un tânăr din Borșa a dărâmat cu maşina poarta și stâlpul din fier al unui imobil

Aseară, la ora 22.54, polițiștii Postului de Poliţie Săcel au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că în intersecția D.N. 17C cu D.J. 186 – Săcel, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.
La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani din Borșa, dinspre Moisei înspre Săliștea de Sus, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu poarta și stâlpul din fier al unui imobil.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală șoferului și a doi pasageri de 19 și 25 de ani, însă numai pasagerul de 19 ani a acceptat să fie transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, ulterior i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO – TRAGEDIE LA MIREȘU MARE: Un șoferul a murit după ce s-a izbit cu 130 km/h de un stâlp. Mașina a luat foc

Vasile Dale

FOTO. DANIELA, tânăra implicată în tragedia din Oaș este în stare critică la Spitalul Județean Baia Mare. Sergiu a decedat pe loc

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO CITITORI: Baia Mare curată? Bulevardul București învăluit în praf de un utilaj de la salubritate

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult